Publicat la 2020-05-30

Moldova Nouă

Informația care TE PRIVEȘTE

“FII EROUL LOR”- campanie marca Moldova9.com. Alătură-te acțiunii sociale

1 min read

Portalul nostru moldova9.com  lansează de astăzi campania “FII EROUL LOR”.  O acţiune socială care are menirea de a aduce un zâmbet pe feţele unor copii din satul Hoginești, raionul Călărași în primele zile de vară.

Familia Vachirciuc din satul Hoginești, raionul Călărași are 3 copii: o fată de 11 ani și doi băieți de 10 si repectiv, de 3 ani. Mezinul familiei are și câteva probleme de sănătate, iar cu toate acestea micuții stau flămânzi de câteva zile. Mama copiilor mai lucra cu ziua, dar din cauza pandemiei aceasta nu prea mai are de unde să mai câștige vreun ban, tocmai de aceea copii nu au mai mâncat de 4 zile.

Astfel, ne propunem prin această campanie să aducem o rază de lumină în ochii copiilor și câteva produse alimentare pentru a putea avea măcat pe o perioadă relativă de timp.

În acest an vom merge la familia Vachirciuc din satul Hoginești, raionul Călărași și le vom duce produse alimentare, produse de igienă și tot de ce au nevoie.

Vă îndemnăm şi pe voi să vă alăturaţi campaniei noastre “FII EROUL LOR” şi să le oferim împreună bucurie şi sprijin. Detaliile despre cum puteţi dona pe moldova9.com@gmail.com sau pe pagina noastră de facebook.com/MOLDOVA9com. 

AUTOR: Diana Botnaru

 

Moldova9.com - produs realizat de A.O."Academia de Creație și Inovații Mediatice"
© 2017 Moldova9.com. Toate drepturile rezervate.