Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, USM, la 40 de ani de activitate. O incursiune în timp prin AMINTIRI şi FOTOGRAFII

5.jpg

Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, de la Universitatea de Stat a Moldovei, sărbătorește în acest an 40 de ani de când și-a deschis larg ușile. 

Cu prilejul aniversării celor patru decenii, holul facultății a fost astăzi neîncăpător. O expoziție de fotografie a adunat studenţi, profesori, jurnalişti şi persoane curioase de traiectoria facultăţii. Toţi au venit să admire și să asculte poveștile din spatele personalităților, care iată se regăsesc în momentele imortalizate pe parcursul celor 40 de ani.

GEORGETA STEPANOV, decanul Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării

Uitați-vă cât de tânără este facultatea noastră. 40 e mult, dar e atât de puțin. Noi și voi suntem cei care facem istoria facultății. Această expoziție este o incursiune în timp şi în spațiu.

Studenții au admirat jurnaliștii care au fost parte a facultății.

“M-am simțit ca acasă, când mergi prin hol și vezi portretele oamenilor dragi, celor pe care îi admirăm pe sticlă. O expoziție plină de emoții și amintiri frumoase”, spune o studentă prezentă la eveniment.

Expoziţia a fost posibilă administraţiei facultăţii şi a Departamentului Radio şi Televiziune.

VICTORIA BULICANU, director, Departamentul Radio şi Televiziune, FJŞC, USM

Imaginile pe care le avem, de fapt, ilustrează momentele pe care le trăim în fiecare zi. Avem imagini de la lecţiile deschise, de la orele de laborator, de la diverse evenimente formale, informale, dar care cumva au venit să adune studenţii şi profesorii la un loc. Şi atunci când există o echipă, şi o echip care naşte rezultate, în acest sens ne considerăm norocoşi.

Organizatorii promit că evenimente frumoase dedicate celor patru decenii de activitate a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării vor continua pe parcursul anului 2020. Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, USM, a fost fondată în 1980.

AUTOR: Diana Botnaru

Top