Erotism. Senzualitate. Șoapte de Amor. RECITAL de EXCEPȚIE din lucrarea “BOLNAVĂ DE DOR”

11111.jpg

Corina Bezdâga și-a revărsat dorul în rânduri de poezie. Versurile tinerei scriitoare au fost recitate într-o ambianță unică și plină de senzaulitate. Artiști, jurnaliști și oameni de creație au rostit într-un fel anume versul Corinei Bezdâga. Ei nu au recitat, ci și-au așternut sufletul în fața fiecărei poezii și au dat culoare cuvintelor cu nuanțe dintre cele mai speciale.

Anca Ulmanu, Carolina Vizir, Lucia Brainstorm sau Diana Ballerini sunt doar câteva nume care au ținut neapărat să fie la rectialul de poezie semnat de Corina Bezdâga. EROTISM și SENZUALITATE au fost cuvintele-cheie în care “Dezastrul Color” s-a dezlănțuit.

Moderatoarea evenimentului a fost frumoasa vedetă – DORINA GHERGANOV. Plină de suflet și armonie în tot ceea ce face, Dorina a fost un “adevărat ghid” prin labirintul culorilor create de Corina Bezdâga. Mai mult, jurnalista a recitat și poezia “BOLNAVĂ DE DOR”.

“…- Hai să uităm, te dezbrac și stelele încep să cânte în cor.

– O să îți arăt cum se simt versurile din “Bolnava de dor”

Acestea sunt versurile care din respectiva lucrare pentru Dorina au devenit memorabile.

La serata organizată de autoarea Corin Bezdâga s-a vorbit în vers dedicat trupului și inimii îndrăgostite.

 

Supriza evenimentului a fost anunțul Corinei pentru următoarea lucrare. Viitoarea carte va purta titlu: “TANDEM”, iar pe copertă va fi cuplul Marco și Diana Ballerini și va lansată la sfârșitul primăverii.

Corina Bezdâga este mereu îndrăgostită, de viață, de poezie, de muzică, de dans și de culori. Originară din Republica Moldova, stabilită de ceva ani la Brasov.

 

Alexandra Șaiman // Moldova9.com

 

Top