Publicat la 2019-05-11

Moldova Nouă

Informația care TE PRIVEȘTE

Dorina Darii: “Frumuseţea fizică e trecătoare, dar frumuseţea minţii NU poate fi pierdută niciodată”

4 min read

Dorina Darii este un exemplu de model care stârnește admirație. Modelul declară ca are mare grijă de felul cum arată, iar naturalețea este cheia frumuseții ei. La doar 24 de ani, tânăra se laudă cu numeroase colaborări şi o mulţime de ședințe foto. Este una dintre puținele modele basarabene care se poate lăuda cu colaborări cu cei mai buni fotografi din lume. Dorina călătorește des și este îndrăgostită la propriu de ceea ce face, iar modelingul pentru ea nu e un job, ci o adevărată plăcere. O pasionează fotografia, de aceea, la fiecare shooting, se simte ca o actriță, intră în pielea oricărui personaj. Modelul  se mândrește și cu apariții provocatoare în videoclipuri precum: “Carla’s Dreams – Beretta”, “Fly Project – Like A Star”,  unde se remarcă prin frumusețe și senzualitate.


M9: Dorina, de ce ai ales să faci modeling și când ai înțeles că ești pregătită pentru această carieră?

Dorina Darii: Mi-am ales această carieră deoarece mă regăsesc foarte ușor în orice rol – e ceva interesant, riscant. Îmi merge foarte bine pe plan profesional și financiar. Am ales modellingul în urmă cu cinci ani, după ce am participat în 2011 la concursul național Miss Moldova. Mi s-au părut ușoare și frumoase toate sesiunile foto și prezentările. De cînd lucrez cu agenția Mandarină Models, am început să mă perfecționez. Îmi dau seama că dintr-o parte totul pare așa de ușor, dar numai prin muncă asiduă obțin multe joburi, editoriale și am parte de multe deplasări.

M9: Cum reacționezi la aprecierile, dar şi la criticile pe care le primeşti? În ce măsură te influenţează feedback-ul persoanelor care te urmăresc?

Dorina Darii: Aprecierile sunt minunate. E foarte plăcut să știi că sunt oameni care nu te cunosc și au așa o părere bună despre tine și despre ceea ce faci. Mă încărcă enorm. Cât despre critici, mă fac că nu le văd. E mai bine așa!’’

M9: Din punctul tău de vedere, care este diferența dintre industria de modelling de la noi și cea din afară?

Dorina Darii: Afară totul este mult mai profitabil. Simți că ești respectat pentru ceea ce faci, toată lumea se poartă mult mai frumos cu tine și ești plătit mult mai bine. Totul într-un mediu de oameni ceva mai open-minded și mai relaxați, care își fac meseria cu plăcere. În plus, e mult mai plăcut să lucrezi într-o țară mai civilizată, știm cu toții de ce.

M9: Care sunt oportunitățile pe care ți l-a adus acest job?

Dorina Darii: Un mare beneficiu îl reprezintă faptul că m-a determinat să adopt o atitudine sănătoasă și responsabilă în viață – un regim alimentar sănătos și o viață sportivă; apoi m-a determinat să fiu mai comunicativă, spontană și deschisă. Și nu în ultimul rând, trebuie să amintesc și de beneficiile materiale, care m-au motivat să continui în acest domeniu.

M9: Ai vizitat multe țări precum Egipt, Germania, Brazilia, Franța, Grecia, China, Maldive, ai putea să ne vorbești puțin despre locul în care te-ai regăsit cel mai mult, despre cultură şi oamenii de acolo?

Dorina Darii: Paris este orașul meu favorit, dar în China m-am simțit cel mai bine. Au o cultură total diferită și oamenii sunt altfel, dar ajungi să-i simpatizezi. Acolo se lucrează foarte robotic, dar m-am simțit bine. Am căpătat foarte multă experiență. Am învățat să fac 30 de poze diferite într-un minut, deci a meritat timpul petrecut acolo.

M9: Găsește trei cuvinte care te caracterizează.

Dorina Darii: Cred că sunt curajoasă, inteligență și frumoasă. De ce sunt curajoasă? Fiindcă niciodată nu mi-a fost frică să încerc anumite lucruri, să cunosc pe cineva, să merg într-o țară străină singură, să iau decizii, care, de altfel, de fiecare dată au fost corecte. Sunt inteligență fiindcă îmi asum responsabilitatea în orice aș face.

M9: Se spune că fetele din Moldova au o frumusețe specifică și sunt recunoscute oriunde pentru asta,  în ce constă ritualul tău de frumusețe?

Dorina Darii: Sunt mândră de frumusețea mea și încrezută în mine, deși am și mici defecte. Pentru a-mi păstra frumusețea naturală, am mici ritualuri pe care încerc să le urmez zi de zi și care constau în: alimentație corectă, sport (ador yoga, pilates), uleiurile naturale pe care le folosesc atât pentru uz intern, cât și extern.

M9: Ce părere ai despre operațiile estetice? Ai opta pentru ele?

Dorina Darii: Niciodată nu am fost împotriva operațiilor estetice, doar că greșeala unor femei este că nu știu care e limita acestor operații. Momentan, nu cred că am nevoie de vreo intervenție estetică, dar, poate după 35 de ani, o să încerc una.

M9: La ce visează, acum, Dorina  Darii?

Dorina Darii: Unul dintre visurile mele este, să ajung în SUA. Vreau să-mi extind cariera, să vizitez cele mai frumoase insule din lume, să-mi încep studiile în domeniul designului vestimentar. Aș vrea foarte mult să creez propria linie de lenjerie intimă.

M9: Ce sfat i-ai da unei tinere care are potențial, dar nu are încrederea necesară în sine?

Dorina Darii: Orice s-ar întâmpla, trebuie să meargă înainte pentru a obține ceea ce își dorește! Nu contează ce spun și ce cred alți oameni, oricum îți alegi singură calea spre succes.

AUTOR: Veronica Darii, reporter stagiar

Moldova9.com - produs realizat de A.O."Academia de Creație și Inovații Mediatice"
© 2017 Moldova9.com. Toate drepturile rezervate.