Deja se cunosc numele învingătorilor la Kids Indoor Triathlon

unnamed-2.jpg

clubul sportiv Aquaterra Fitness Ciocana a găzduit competiția de triatlon pentru copii în interior – Kids Indoor Triathlon. Evenimentul sportiv s-a desfășurat în cadrul campionatului Indoor Triathlon 2018. La competiția pentru copii au concurat 65 de tineri sportivi, cu vârstele cuprinse între 8 și 17 ani, care au fost împărțiți în categorii de vârstă.

Tinerii triatloniști au trebuit să facă față unor sarcini complicate – să depășească distanța etapei de înot, a etapei de ciclism pe o bicicletă staționară și a etapei de alergare pe o bandă de alergat. Toți participanții s-au descurcat cu probele concursului și deja se cunosc numele învingătorilor la Kids Indoor Triathlon.

Învingători la categoria de vârstă 8-10 ani au devenit:

Băieți
1. Andrei Pavlov
2. Alexandr Ganebnii
3. Gabriel Baciu

Fete
1. Arina Covalciuc

2. Daria Guțul

3. Anastasia Buhtea

Învingători la categoria de vârstă 14-15 ani au devenit:
Băieți

1. Adrian Șchiopu

2. Cosmin Ciorbă

3. Marin Bezerdic

Învingători la categoria de vârstă 16-17 ani au devenit:

Băieți
1. Bogdan Vrabie

Kids Indoor Triathlon este un eveniment organizat de către Federația de Triatlon din Republica Moldova.

Vă reamintim, că duminică, 18 noiembrie, în incinta clubului sportiv Aquaterra Fitness Ciocana se va desfășura campionatul de triatlon în interior – Indoor Triathlon 2018. Participanții au trebuit să treacă următoarele probe: 400 metri înot în piscină, 10 km ciclism pe o bicicletă staționară și 2.5 km alergare pe banda de alergat. Competiția va începe la ora 10.00.

REDACTOR: Liviu Damian

Top