Publicat la 2020-12-01

Moldova Nouă

Informația care TE PRIVEȘTE

“DĂRUIEȘTE ZÂMBETE” – campanie marca moldova9.com! Împreună facem lucruri bune

2 min read

Crăciunul sau Revelionul sunt cu siguranță unele dintre cele mai frumoase și feerice perioade ale anului. Fiecare dintre noi pregătim locuințele noastre pentru a primi pe cei dragi acasă și în suflete. De aceea, echipa MOLDOVA9.COM împreună cu partenerii săi de încredere Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, USM, și Centrul Republican pentru Copii și Tineret “ARTICO” lansează, și-n acest an, campania “DĂRUIEȘTE ZÂMBETE” – o acțiune menită să aducă lumină și fericire pe chipul copiilor care au nevoie de sprijinul nostru.

Și-n această iarnă am decis să mergem la Centrul de Plasament Temporar pentru Copii cu Dizabilități, aflat la doar 30 de km distanță de Chișinău, mai exact, în orașul Hâncești, acolo unde sunt peste 250 de fete cu diverse grade de deficiențe mintale sau locomotorii.

Astfel, ne propunem ca împreună cu voi să aducem câteva ore de bucurie și cadouri pentru copiii de la Casa Internat pentru copii cu deficiențe mintale din Hâncești.

Vă îndemnăm să vă alăturați campaniei noastre “DĂRUIEȘTE ZÂMBETE” și împreună să le facem magice sărbătorile de iarnă. Detalii despre cum puteți contribui, scrieți pe moldova9.com@gmail.com sau pe pagina noastră de facebook.

Mai jos prezentăm rezultatele campaniei “DĂRUIEȘTE ZÂMBETE” de anul trecut:

PARTENERII CAMPANIEI SOCIALE:

Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, USM

Centrul Republican pentru Copii și Tineret “ARTICO

Moldova9.com - produs realizat de A.O."Academia de Creație și Inovații Mediatice"
© 2017 Moldova9.com. Toate drepturile rezervate.