Publicat la 2020-04-06

Moldova Nouă

Informația care TE PRIVEȘTE

Cum să înlături efectele negative ale lucrului sedentar? Combină SPA cu sala de forță și bucură-te de rezultate

3 min read

În nebunia secolului XXI, le reușești pe toate, serviciu, familie, prieteni și social media, dar mai puțin să ai grijă de tine. Ajungi să ai dureri de spate, migrene și schimbări bruște de dispoziție. Când ultima dată ți-ai rezervat o oră pentru tine? Să mergi la o sală de fitness sau la un salon Spa, să uiți de tot, să schimbi rutina zilnică și munca de birou pe ceva care să-ți reîncarce bateriile și să te ajute să radiezi în fiecare zi?

Statul pe scaun, lucrul la calculator și mâncatul de multe ori pe zi (frecvent în fața monitorului) au un impact negativ asupra sănătății și corpului tău. Ai nevoie de relaxare, mișcare și timp pentru tine. În ultimii ani, sala de forță a devenit o evadare pentru mulți dintre noi, iar centrul wellness – la mare căutare. Pentru că sportul la pachet cu alte trucuri ale frumuseții aduce acea stare de bine în care ai vrea să miști și munții din loc. Mișcarea înseamnă viață, bună dispoziție, iar un corp sănătos și o minte sănătoasă – pastila oamenilor fericiți.

Atunci când decizi să o faci, cauți minuțios cele mai bune săli de sport, centre de tratament și relaxare, deoarece atmosfera, condițiile și locul în care mergi, contează. Din varietatea de centre Spa din Moldova și săli de fitness, Aquaterra este singurul complex care are o diversitate enormă de servicii și răsfățuri pentru clienții săi. Locul potrivit unde te poți ascunde de rutina zilnică și stresul cotidian. Aici poți găsi o sală de sport cu toate condițiile în care te poți autodepăși. Aici vei realiza că poți deveni mai bun.

Instructorii și specialiștii în nutriție te ajută să ajungi la rezultatele mult așteptate și totodată îți oferă oportunitatea să ai un program personalizat și adaptat după cerințele tale. Și ca să fii satisfăcut la maxim de obiectivul atins, e recomandat să combini antrenamentele de la sala de forță cu diferite ședințe de masaj, piscină, terapii corporale și alte proceduri de îngrijire corporală. Poți beneficia de toate aceste servicii, fără a fi nevoit să schimbi locația. După un antrenament în sala de sport, unde ai muncit enorm, poți evada direct în centrul spa. Nu mai trebuie să cauți saune și jacuzzi în Chișinău, cand ai totul în același complex.

Economisești timp, bani și nervi. E foarte important să știi că îmbinarea efortului fizic cu sauna, o ședință în jacuzzi sau alte secrete ale unui salon spa poate fi rețeta perfectă pentru a te menține în formă și a-ți garanta starea de bine. În alte zile, te poți relaxa și cu  un masaj făcut după cele mai cotate tehnici din India și Thailanda. Poți opta și pentru  împachetările corporale care, pe lângă faptul că te ajută să scapi de kg în plus, elimină mai ușor toxinele din organism și, în același timp, conferă pielii tale hidratare și o moliciune aparte.

Nu aștepta vacanța de vară ca să te relaxezi! Sună la numărul de telefon 022 628 000 și beneficiază de oportunitățile pe care ți le oferă Aquaterra Wellness & Spa. Scapă de durerile de spate chiar azi!

Moldova9.com - produs realizat de A.O."Academia de Creație și Inovații Mediatice"
© 2017 Moldova9.com. Toate drepturile rezervate.