Publicat la 2017-03-27

Moldova Nouă

Informația care TE PRIVEȘTE

Creații IMPECABILE la Moldova Fashion Days. Ținute demne de podiumurile de la Paris sau Milano // FOTO

2 min read

Designerii autohtoni și-au prezentat cele mai noi colecții la Moldova Fashion Days. Au expus ținute impecabile și demne de podiumurile internaționale. Spectatorii au aplaudat ore în șir creațiile „made in Moldova”, iar autorii ținutelor s-au bucurat de succesul pe care l-au obținut acasă.

Georgette. Colecția este retro și abundă în nuanțe de verde.

Julia Allert. Elementul-cheie al colecției sunt accentele din piele care au creat accesoriile. Negru și alb a dictat stilul.

Promesse. O colecție pentru femei elegante, rafinate și frumoase. Nuanțele pastelate sunt recomandate în viitorul sezon.

Primera Donna. Se mizează pe Premiera Dona. Designerii mizează pe o primăvara stilată în costume clasice.

Portavita. Au fost prezentate haine perfecte pentru o zi la birou. Rochiile și sacourile sunt un must-have pentru orice doamnă.

Sekana. Rochiile vaporoase ne aduc aminte că a venit primăvara. Croiul este deosebit, iar materialul din dantela fac rochiile să fie scumpe. 

Vitalie Burlacu. Gențile expuse sunt diverse și pe placul oricui. A pregătit o gamă largă de forme, culori și stiluri.

 

Katea Gri. Este una dintre cele mai inspirate colecțiile și te duc cu gândul la o vacanță într-un oraș european pe malul mării.

EHO Ready-to-wear. Colecția este fabuloasă și merită toate admirațiile. Rochiile vor bucura fetele împătimite de eleganță, iar jachetele – pe cele care preferă stilul casual.

Alina Bradu. Sunt rochii cu ornamente tradiționale moldovenești. Fine, elegante, fragile și rafinate.

O’Blanc. Ținutele perfecte pentru cele care vor să fie în centrul atenției. Unele elemente ale rochiei sunt retro, ceea ce te vor face să fii și mai deosebită.

Malliny. Este prima colecție și se pare că a fost într-un ceas bun. Linia vestimentară este romantică. Orice fată și-ar dori o rochie Malliny în garderoba sa.

Sursa foto: MoldovaFashionDays

Moldova9.com - produs realizat de A.O."Academia de Creație și Inovații Mediatice"
© 2017 Moldova9.com. Toate drepturile rezervate.