Publicat la 2019-07-22

Moldova Nouă

Informația care TE PRIVEȘTE

Ce au pregătit astrele pentru ziua de 22 iulie 2019. Taurii se vor simți stresați, iar leii au o zi mai agitată

2 min read

Berbec

Ești o fire destul de calmă și răbdătoare. Te enervezi greu, însă atunci cân do faci, toată lumea din jurul trebuie să dispară de lângă tine. Ai grijă să nu îți verși nervii pe cineva nevinovat.

Taur

Ești cam stresat din cauza unor probleme care par de nerezolvat. O persoană pe care nu credeai vreeodată ce te poți baza, te va ajuta.

Gemeni

Ar fi bine să fii mai atent la persoanele din anturajul tău. Nu toate îți vor neapărat binele. Vorbește mai mult cu partenerul de viață.

Rac

Ai putea cunoaște oameni deosebiți și inteligenți. Te sfătuim să nu le dai cu piciorul din cauza unor persoane care nu merită prietenia ta.

Leu

Ești cam agitat în ultimul timp. Te distrezi des și nu mai ești conștient de tot ce se petrece în jurul tău. Ar trebuie să înveți să te controlezi!

Fecioară

Astăzi este o zi numai bună pentru a te relaxa și de a petrece timpul cu familia sau cu prietenii. Vei avea parte de o supriză din parte unei persoane apropiate.

Balanță

Astăzi vei visa mai mult decât o faci în fiecare zi. Ești sigur că vei reuși, iar dorința este tot mai mare.

Scorpion

Te simți stresat din cauza colegilor de la muncă. Faptul că nu ești pe placul tuturor, nu este un motiv de supărare. Nu poți să împaci fiecare persoană.

Săgetător

Ar trebui să fii mai politicos cu cei din jurul tău. Altfel, s-ar putea să îndepărtezi foarte multe persoane cu atitudinea ta.

Capricorn

Vei primi multe cereri de ajutor din partea celor dragi și te simți sufocat. Ești o persoană bună, sufletistă, însă te simți acaparat de toată lumea.

Vărsător

Ironiile tale vor enerva multe persoane, motiv pentru care vei primi o replică dură de la unul dintre prietenii tăi, ceea ce te va pune pe gânduri.

Pești

Pentru ați răzbuna orgoliul lezat simți nevoia să îți descarci nervii pe oricine. Te sfătuim să te calmezi.

Detalii, pe redactia.ro.

Moldova9.com - produs realizat de A.O."Academia de Creație și Inovații Mediatice"
© 2017 Moldova9.com. Toate drepturile rezervate.