Publicat la 2019-07-13

Moldova Nouă

Informația care TE PRIVEȘTE

Câteva trucuri care te vor ajuta să fii o prezență DEOSEBITĂ la nuntă

2 min read

foto: thewoman.md

Suntem în miezul perioadei nunților. În acest context, nu numai mirii trebuie să respecte unele reguli de conduită la nuntă, ci și invitații. Cu cât ai o relație mai apropiată cu mireasa sau cu mirele, cu atât trebuie să ai grijă să te comporți exemplar.

Mulți dintre cei care merg prima dată la o nuntă întâmpină dificultăți în a ține pasul cu toate tradițiile sau obiceiurile și pot comite unele gafe fără să își dea seama. Dacă vrei să faci o bună impresie, ar trebui să ții cont de unele reguli generale de bune maniere, astfel încât să nu încurci cu nimic desfășurarea evenimentului și să nu atragi priviri dezaprobatoare, scrie portalul thewoman.md.

Iată care sunt principalele lucruri pe care trebuie să le știi:

Răspunde la timp la invitație

Poate că ți se pare evident că, odată ce ai primit o invitație, trebuie să dai și un răspuns. Însă ai fi surprinsă de câte ori mirii trebuie să confirme prezența la nuntă a multor invitați care au uitat să le dea un răspuns. Pentru ei, numărul invitaților este extrem de important, întrucât trebuie să stabilească porțiile de mâncare necesare, precum și așezarea invitaților la mese. Odată ce ai anunțat că participi, trebuie să te ții de promisiune. Nimic nu este mai deranjant pentru cei care organizează nunta decât să se trezească cu locuri goale la mese și multe meniuri în plus de mâncare, pe care trebuie să le plătească din propriul buzunar.

Alege cadoul perfect

Tot mai multe cupluri aleg să își întocmească o listă cu lucrurile de care au nevoie pentru a-și începe viața împreună. Dacă mergi la o nuntă la care mirii au ales să renunțe la tradiționalul plic cu bani, atunci trebuie să te interesezi din timp de cadoul pe care vrei să îl oferi. Cadoul perfect trebuie să se încadreze în bugetul de care dispui, să le fie util mirilor și să fie un lucru pe care și ție ți-ar plăcea să îl primești. Nu uita să te consulți înainte cu mirii, astfel încât să afli dacă există un sistem prin care invitații să poată vorbi între ei și să se asigure că nu vor cumpăra mai mulți același cadou.

Ce alte trucuri trebuie să cunoști ca să fii bine văzut la o nuntă citețe pe thewoman.md.

Moldova9.com - produs realizat de A.O."Academia de Creație și Inovații Mediatice"
© 2017 Moldova9.com. Toate drepturile rezervate.