Publicat la 2015-03-24

Moldova Nouă

Informația care TE PRIVEȘTE

CATASTROFĂ! UN AVION DE TIP A320, PRĂBUȘIT ÎN FRANȚA. 150 OAMENI LA BROD

1 min read

Un avion Airbus A320 al companiei Germanwings, care circula de la Barcelona către Dusseldorf şi avea 150 de persoane la bord, s-a prăbuşit marţi în regiunea Barcelonnette, în sudul Franţei, relatează presa franceză, citată de mai multe instituții media internaționale. Avionul aparţine companiei germane Germanwings, filiala low-cost a companiei aeriene Lufthansa. Secretarul de stat francez pentru Transporturi, Alain Vidalies, a declarat că nu există nici un supravieţuitor.

Una dintre cutiile negre ale avionului prăbuşit în sud-estul Franţei a fost găsită, spun autoritățile. Anchetatorii francezi au recuperat una dintre cutiile negre ale avionului companiei Germanwings prăbuşit marţi în sud-estul Franţei, un accident soldat cu moartea celor 150 de pasageri şi membri ai echipajului.

Potrivit unor surse citate de Reuters, unul dintre aparatele care au înregistrat parametrii tehnici şi conversaţiile piloţilor avionului Airbus A320 a fost recuperat.
Printre persoanele aflate la bordul avionului companiei Germanwings erau 67 de cetăţeni germani, 45 de spanioli, cel puţin un belgian și un olandez.

De asemenea, la bord erau 16 elevi şi doi profesori de la Liceul german Joseph-Koenig, situat în oraşul Haltern am See.

 

Moldova9.com - produs realizat de A.O."Academia de Creație și Inovații Mediatice"
© 2017 Moldova9.com. Toate drepturile rezervate.