Publicat la 2020-12-16

Moldova Nouă

Informația care TE PRIVEȘTE

Care sunt argumentele pro unui credit online?

3 min read

Serviciile de microfinanțare pot fi cele mai diverse și au o serie de beneficii. Printre acestea se numără flexibilitatea, pachetul minim de documente și timpul scurt în care poți obține suma necesară de bani. Mai nou, au apărut și opțiuni care permit clienților să beneficieze de credite online, precum în cazul Zoom Credit. Cu toate că este un serviciu relativ nou, popularitatea acestuia crește în rândul oamenilor și iată câteva motive de ce.

Procedură de creditare simplificată și cu pachet minim de acte

Băncile comerciale verifică cu atenție veniturile potențialilor clienți – cât de mare este salariul și regularitatea cu care vine în cont. Dacă n-ai surse financiare stabile și regulate, probabilitatea de a obține un împrumut este practic minimă. Pe când în cazul creditelor nebancare online, procedura de acordare este simplificată și bine optimizată. Nu este nevoie să prezinți certificate de salariu, să pui bunuri în gaj sau să numești persoane garante. Pentru a primi banii trebuie doar să ai buletinul de identitate valabil, un număr de telefon activ și vârsta cuprinsă între 21 și 70 de ani.

Totuși, ar trebui să specificăm că nu orice doritor poate face rost de un împrumut. Companiile nebancare au un sistem de verificare bazat pe statul istoriei de creditare – cu cât acesta este mai bun, cu atât sunt mai mari șansele să obții banii. Eficiența unui astfel de model este evidentă din rata mare de persoane care rambursează împrumuturile la timp, fără probleme suplimentare.

Obții banii rapid și comod

Dacă ai mai apelat la serviciile bancare, știi bine cum funcționează structurile de oferire creditelor.Pe lângă faptul că trebuie să pierzi timp pe drumuri și în cozile de la ghișee, probabil ai observat cât de lungi și anevoioase sunt procedurile de acordare. Însă, atunci când vorbim despre un credit online, lucrurile stau cu totul diferit. În primul rând, ai nevoie doar de acces la calculator și rețeaua de internet. Odată ce ai accesat site-ul companiei, care în cazul nostru este Zoom Credit, trebuie doar să alegi soma dorită și perioada de rambursare. În funcție de a doua, se va schimba rata lunară. Ulterior, vei urma pașii indicați și încărca o fotografie cu actul de identitate. Decizia de acordare este oferită timp de maxim 30 de minute, după care banii pot fi ridicați cash sau transferați direct pe cardul solicitantului.


O opțiune universală și flexibilă

Orice persoană poate aplica pentru un împrumut online cu scopul de a cumpăra un produs sau serviciu mai scump, de care are nevoie. Instituția nebancară nu are nevoie să cunoască informații despre modul cum vei direcționa finanțele. Odată ce ai obținut suma necesară, tu decizi cum o gestionezi și pe ce urmează să o cheltui. Însă, companiile nebancare pot veni cu unele servicii destinate pentru obiective clare. De exemplu, la Zoom Credit se oferă împrumuturi pentru consum, auto și ipotecă. Selectând una dintre aceste opțiuni, clientul beneficiază de cele mai bune condiții de creditare în scopul obținerii produsului sau serviciului dorit.

Transparență totală

Cele mai dese ori, atunci când depui cererea pentru un credit online, poți vedea din start rata lunară pe care va trebui să o achiți și selecta pe cea care te avantajează. Aceasta este fixă pe toată perioada de rambursare. Totodată, împrumuturile de acest tip nu implică cheltuieli și plăți despre care nu ar putea fi informat clientul. În plus, mereu ai acces la pagina cu termeni și condiții, unde sunt indicate toate detaliile despre procesul de creditare, drepturile și obligațiile beneficiarului, precum și a companiei de microfinanțare.


Dacă ai decis că ai nevoie de un credit în Chișinău sau orice alt colț al țării pentru a rezolva problemele financiare, nu uita să iei în considerare opțiunile de împrumuturi online. Acestea nu doar că sunt o variantă comodă, flexibilă și sigură, dar îți permit să scapi de stresul provocat de urgențe în doar câteva minute, doar cu buletinul.

Moldova9.com - produs realizat de A.O."Academia de Creație și Inovații Mediatice"
© 2017 Moldova9.com. Toate drepturile rezervate.