Când ultima dată ți-ai invitat soția la întâlnire? Surprinde-o plăcut în Luna Dragostei (P)

local-traditional-chisinau.jpg

Iarna nu ne aduce doar sărbători legate de începutul anului, dar și câteva ce țin de celebrarea iubirii dintre oameni. Da, este vorba despre Ziua Îndrăgostiților ce e cunoscută în toată lumea, și Dragobetele – o sărbătoare cu origini tradiționale românești. Serbate pe 14 și, respectiv, 24 februarie, acestea devin un prilej perfect pentru întâlnirile romantice atât ale cuplurilor tinere, cât și ale perechilor căsătorite.

Și tu cu jumătatea ta meritați să vă sărbătoriți dragostea. Oricât de frumos ar suna faptul că iubirea trebuie celebrată zilnic, nu o dată în an, adesea viața reală te bombardează cu probleme cotidiene, lucruri pragmatice și mici griji de rutină. În această lună, însă, poți să te rupi din obișnuit și să organizezi o sărbătoare memorabilă, pe care partenerul sau partenera ta o va aprecia, cu siguranță. Mai mult decât atât, rezultatul va fi mai bun decât te-ai putea aștepta!

Un studiu american susține că partenerii ce dedică timp relației, stând exclusiv în doi cel puțin o dată pe săptămână, sunt de 3.5 ori mai predispuși să se considere fericiți.

Probabilitatea unui divorț a scăzut cu 11% (din perspectiva soților) și cu 7% (din perspectiva soțiilor) cu o singură schimbare – o seară dedicată în totalitate persoanei iubită. Pentru Moldova, unde conform dаtelor recente de la Serviciului Stării Civile, durаtа medie а unei căsătorii este de numai 6 аni, iar rata divorțurilor atinge 50 la sută… o schimbare spre bine este tare binevenită.

Evident, viața de adult nu îți oferă săptămânal privilegiul de a avea suficient timp liber pentru romantism. Adesea, anume cuplurile căsătorite, care ar trebui să fie un etalon al iubirii împlinite și un ideal spre care să tindă toți tinerii îndrăgostiți, se trezesc prinși în rutină. Grijile zilnice, provocările legate de creșterea copiiilor, goana după o viață mai bună – dau la o parte sentimentul primar, care a fost baza formării unei familii și care trebuie hrănit în permanență. Februarie, Luna Dragostei, îți oferă tocmai două posibilități să-ți rezervi puțin timp doar pentru tine și jumătatea ta. Cu siguranță reușești să treci măcar una din ele în agenda personală.

Indiferent ce dată alegi pentru a celebra iubirea, cu siguranță vrei să-ți recucerești perechea cu o surpriză memorabilă. O cină romantică într-un local tradițional, departe de zgomotul orașului și orice fel de griji este modalitatea perfectă de a scăpa de rutină. Ce ar fi să lași copiii cu bona sau bunica și să-ți inviți soția la o întâlnire romantică, pentru a vă sărbători sentimentele?

În acest sens, restaurantul La Bădiș vine cu noi idei pentru a celebra iubirea. Fiind un local moldovenesc din apropierea localității Strășeni, acesta pune la dispoziția invitaților săi săli de banchete spațioase și o vinotecă cu decor tradițional. Meniul delicios, bazat pe rețete tradiționale vechi îmbunătățite, completează perfect atmosfera autentică a localului. În data de 14 februarie vă veți putea bucura și de muzică live – Jazz romantic. Situat în suburbie, localul reprezintă o oază de liniște pentru iubitorii de a petrece sărbătorile în afara orașului, departe de gălăgia cotidiană.

Sună la +373 68 622 622 și rezervă o seară de neuitat în stil tradițional, pentru tine și jumătatea ta!

Top