Publicat la 2017-01-08

Moldova Nouă

Informația care TE PRIVEȘTE

Balul de Crăciun al tinerilor ruși din Republica Moldova

1 min read

Rușii din Republica Moldova au sărbătorit Crăciunul în mod deosebit. La Palatul Republicii atmosfera sărăbtorilor de iarnă de acum 200 de ani s-a resimțit prin stilul și eleganța dansurilor de altădată.

 Sărbătoarea a început cu evoluția dansatoarelor de la clubul de dans sportiv “Soarele”!

 

Surpriza balului de Crăciun a fost prezența a peste 600 de tineri îmbrăcați în costume de epocă și îndrăgostiție de magia dansului clasic. Tatiana și Egor dansează împreună doar de două zile, dar au reușit să se evidențeze la BAL și asta pentru că, potrivit lor, din dans fac artă.

TATIANA, dansatoare

Vin în fiecare an, deoarece de fiecare dată ceva se schimbă și devine ceva interesant și captivant. Mereu cunosc persoane noi. Sunt o persoană comunicabilă.

EGOR, dansator

Dansul pentru mine înseamnă transmiterea sentimentelor și emoțiilor prin mișcări grațioase. Părinții sunt mândri de ceea ce fac și de alegerea mea.

Pe lângă faptul că vin să sărbătorească într-un mod deosebit Crăciunul, tinerii ruși deprind mișcările dansului de altădată. Comunitatea rușilor din Republica Moldova organizează în fiecare an, în a doua zi de Crăciun, Balul Sărbătorii.

Alexandra Șaiman // Moldova9.com

Moldova9.com - produs realizat de A.O."Academia de Creație și Inovații Mediatice"
© 2017 Moldova9.com. Toate drepturile rezervate.