Publicat la 2020-12-07

Moldova Nouă

Informația care TE PRIVEȘTE

Alexandru Mutruc, tânărul care muncește de la 16 ani și visează la propria cafenea

2 min read

foto: PARTEA STÂNGĂ ALEXANDRU ANGAJAT ÎN CÂMPUL MUNCII, PARTEA DREAPTĂ ALEXANDRU ÎN TIMPUL LIBER SURSĂ: ARHIVA PERSONALĂ

De la 16 ani muncește pentru a reuși în viață. Scopul lui Alexandru Mutruc este să pună pe roate propria afacere. Este vorba despre o cafenea. Pentru acest vis Alexandru depune efort zi și noapte.

Tânărul ziua muncește la o companie, iar seara își face studiile la un liceul cu profil seral. Trudește pentru a-și vedea ideile materializate, iar pentru asta nu se plânge. Ba mai mult, spune că are susținerea familiei în alegerea lui.

Alexandru în timpul serviciului Sursă: arhiva personală

Alexandru Mutruc vrea ca peste 5, maximum 7 ani să devină prorpietarul unei cafenele. Acolo își dorește să pună la dispoziția consumatorului cele mai originale și interesante produse și unice pe piața noastră.

Analizezi, Planifici, Execuți!

Întrebat ce ar trebui să se întâmple în viața sa, ca să devină, cu adevărat, un om de succes, Alexandru ne-a răspuns:

“Indiferent de orice situație eu oricum voi deveni un om de succes fără o influență sau propunere din altă parte pentru că dacă tu ai scopul adevărat de a deveni un om de succes atunci nu trebuie să stai și să aștepți că o să cadă ceva din pod sau că o să vină acea șansă. Ideea e de a crea un plan propiu și de a-l urma indiferent de ce nu se întâmplă. Analizezi, Planifici, Execuți!”

AUTOR: Vasile Lipcean, student, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, USM

Moldova9.com - produs realizat de A.O."Academia de Creație și Inovații Mediatice"
© 2017 Moldova9.com. Toate drepturile rezervate.