Publicat la 2020-09-09

Moldova Nouă

Informația care TE PRIVEȘTE

Află cum SPA procedurile îmbunătățesc sănătatea ta fizică și mentală și la ce trebuie să acorzi atenție dacă ești începător?

4 min read

„Corpul este templul tău. Ai grijă de el și vei fi răsplătit.” sunt cuvintele lui Dalai Lama, unul dintre cei mai faimoși budiști tibetani. Este adevărat că stările noastre fizice și morale depind direct una de cealaltă. E vital să-ți acorzi timp și să-ți îngrijești corpul și spiritul precum o fac tibetanii cu templele sale din munți. Diferența ar fi că ai la dispoziție tehnici mai noi decât medicina netradițională.

De ce să nu începi să ai grijă de tine chiar de astăzi și să vizitezi, de exemplu, un salon de frumusețe din sediul unui centru SPA? Acesta îți va oferi toată gama de proceduri de înfrumusețare și îngrijire a corpului.

Și dacă niciodată nu ai beneficiat de aceste servicii, îți prezentăm 5 aspecte la care trebuie să acorzi atenție când vizitezi prima dată un centru SPA. La fel, află și despre cum sesiunea SPA de bază îți poate îmbunătăți atât sănătatea fizică, cât și cea mentală.

  1. Ambianță plăcută și liniște mentală

Tratamentele SPA în Chișinău au devenit extrem de solicitate în special de cei care dețin un mod mai activ de viață. Muncă zilnică, întâlniri de afaceri, stres cotidian, toate îți influențează sănătatea mentală. La sfârșit de săptămână ajungi epuizat și fără chef de a face ceva. Află că o simplă împachetare cu ciocolată și 30 de minute de relaxare într-un cabinet de SPA te poate scăpa stres pentru câteva săptămâni înainte.

  • Detensionarea mușchilor

Dacă petreci 8 ore în birou așezat pe scaun incomod, la sigur îți dorești un masaj relaxant. Efectele fizioterapeutice se pot simți la 15 minute de la începerea sesiunii. De regulă specialiștii recomandă ca masajul să fie combinat cu saună sau piscină. În timpul acestor proceduri, mușchii se relaxează și au tendința să-și păstreze tonusul. Pentru prima vizită la un centru SPA îți recomandăm să mergi pe varianta sesiunilor simple de relaxare.

  • Întinerire și prospețime a tenului

Pielea de pe față este cea mai sensibilă zonă, de aceea dermatologii recomandă să ai grijă de tenul feței ori de câte ori ai posibilitatea. Cel mai bun efect îl au procedurile efectuate de specialiștii în domeniu la saloanele din Chișinău Moldova, unde te poți relaxa fără să fii deranjat de grijile cotidiene.

În funcție de ten ți se propun diferite proceduri de înfrumusețare, întinerire sau de relaxare a mușchilor feței. Poți scăpa de riduri și cearcăne în doar câteva sesiuni de îngrijire cosmetică. După o consultație cu specialistul în cosmetologie, ți se propune tratamentul de care are nevoie pielea ta. Doar atunci poți fi sigur(ă) că ești în mâini bune.

  • Detoxificarea organismului

Toate SPA procedurile în ansamblu au scopul de a-ți detoxifica organismul și a-ți oferi o stare de satisfacție. Toxinele se adună zilnic în corp. Fără să ne dăm seama, purtăm în noi niște substanțe ce ne încurcă să slăbim sau să nu obosim atât de repede. Cure de sucuri și smoothie, masaj, hidroterapia, orice ai alege pentru prima ta experiență în materie de SPA, fii convins că vei avea parte de sporirea metabolismului. De la „educarea” sistemului de digestie vei recăpăta energia fără consecințe negative asupra sănătății.

  • Îmbunătățirea calității somnului

Reieșind din beneficiile legate de sănătatea mintală, specialiștii neurologi afirmă că procedurile SPA participă direct și la îmbunătățirea calității somnului. Melatonina, un derivat al serotoninei (hormonul fericirii), joacă un rol important în inițierea și menținerea unui somn odihnitor. Acest hormon se elimină atunci când înainte de culcare simți starea de bine și ești relaxat, gata pentru a adormi. Momentele de relaxare participă activ la formarea acestui hormon, asociat cu o stare de fericire neînțeleasă. Procedurile SPA leagă acești doi hormoni și te ajută să obții un somn liniștit și recreator.

Psihologii și psihoterapeuții ne recomandă să avem grijă atât de starea noastră de bine, cât și de forma fizică pentru a ne bucura de un corp sănătos. Nu ai nevoie de un buget exagerat pentru o relaxare pe măsură.

Prețurile la SPA în Chișinău sunt destul de accesibile, chiar dacă variază ușor de la un centru la altul.

Totuși, alege să apelezi la profesioniști în domeniu. Centru de SPA și îngrijire corporală Aquaterra Wellness & SPA te invită la o consultație cu specialiștii echipei sale, care îți pun la dispoziție o gamă largă de servicii de întinerire și relaxare. Te poți relaxa atât moral, cât și fizic într-o ambianță intimă, decor atmosferic și confort vizual plăcut. Planifică-ți câteva zile libere de la muncă și sună acum la 022 628 000 pentru a face o rezervare.

Moldova9.com - produs realizat de A.O."Academia de Creație și Inovații Mediatice"
© 2017 Moldova9.com. Toate drepturile rezervate.