Publicat la 2015-03-24

Moldova Nouă

Informația care TE PRIVEȘTE

ACCIDENTUL DIN FRANȚA, UNUL “ZGUDUITOR” // LIDERII MONDIALI, ÎN STARE DE ȘOC

1 min read

Președintele american Barack Obama susține că accidentul de avion este unul “zguduitor” din cauza rapoartelor privind prezența la bord a numeroși copii.

De asemenea, premierul Franței, Manuel Valls, si-a exprimat “compasiunea și solidaritatea” cu victimele avionului, notând pe contul său de twitter că accidentul a aruncat națiunea sa în “adancă tristețe”.

Totodata, cancelarul german Angela Merkel, s-a declarat “șocată” de prăbușirea avionului german, a transmis purtătorul său de cuvânt, titrează The Telegraph. Liderul german a vorbit cu președintele francez și cu premierul spaniol la telefon, anulând evenimentele pe care le avea în program. Merkel se va deplasa miercuri în Franța, la locul tragediei.

Regele Spaniei și soția sa, Letizia, se afla în vizită de stat la Paris, prima într-un stat european de la preluarea coroanei, cei doi participând alături de președintele francez la mesajul acestuia de după accident. Hollande a precizat că printre victime se află, pe lângă spanioli, turci, belginei, olandezi și germani.

 

Moldova9.com - produs realizat de A.O."Academia de Creație și Inovații Mediatice"
© 2017 Moldova9.com. Toate drepturile rezervate.