Accent TV, post de televiziune afiliat socialiştilor, de astăzi se numeşte „Primul în Moldova”. Va retransmite postul public de la Moscova

big-postul-accent-tv-afiliat-socialistilor-de-astazi-este-primul-in-moldova-va-retransmite-postul-public-de-la-moscova-1571651221.png

foto: tvrmoldova.md

Consiliul Audiovizualui (CA)  a aprobat solicitarea postului de televiziune Accent TV, afiliat socialiştilor, privind modificarea denumirii în „Primul în Moldova” pe motiv că a obţinut contractul de restransmisie a postului „Pervîi Kanal” din Moscova, postul public naţional din Federaţia Rusă.

Decizia a fost aprobată unanim de către 6 membri CA prezenţi la şedinţă. Acum, postul de televiziune PRIME TV din Moldova, proprietarul căruia este Vlad Plahotniuc, retransmite conţinutul „Pervîi Kanal”.

Administratorul postului de televiziune Accent TV, Stanislav Vîjga, a anunţat, în cadrul şedinţei, că radiodifuzorul a semnat contractul cu televiziunea „Pervîi Kanal” şi a fost întocmită grila de emisie.

La începutul lunii august, CA a inclus Accent TV în lista “must carry”, a posturilor care trebuie retransmise obligatoriu de toţi operatorii de cablu din ţară.

Top