7 Klase a câștigat trofeul „Best Project – cea mai buna trupa” la Moldova Music Awards 2019

123e73ad-f9cd-44cf-ac81-0c6d171ea38b-1.jpg

Trupa 7 Klase a castigat Trofeul Best Project 2019 – cea mai buna trupa la Moldova Music Awards, cea mai importantă gală din industria muzicală din Republica Moldova care a avut loc la Sala Palatului din Chisinau în prezenta invitaților speciali, a unui public numeros și a juriului de specialitate. Performanta la aceasta gala a trupei 7 Klase, fondata in 2017 cu misiunea de a face muzica urbana cu instrumente clasice, este cu atat mai mare cu cat anul trecut in cadrul aceluiasi eveniment a castigat premiul pentru cel mai bun debut.

„Dupa ce anul trecut am tot adunat, cam de peste tot, de la toate galele de premiere, din Chișinau ,,Premiul de debut în industria muzicală”, nu credeam in faptul că atat de repede vom pune mana pe trofeul de ,,Cea mai buna trupă”. Lupta muzicală a fost dificila, am concurat cu trupe si nume grele precum Mark Stam, Nicoleta Nucă, Dara, Irina Rimes, Guz, SunStrokProject, Valy Boghean, DoReDos care anii precedenti au reprezentat Republica Moldova pe cele mai prestigioase scene internaționale.

Se vede însă că perseverenta si ambitia noastră au fost observate si apreciate, altfel nu inregistram o popularitate atat de mare pe segmentul offline, dar și pe radio și tv.”, a declarat cu mandrie Catalin, vocalistul trupei 7 Klase care are in componenta 5 membri, toti studenti la Conservator.

,,Plec din Chisinău” – cea mai recenta piesa semnata 7 Klase si produsa de HaHaHa Production, a devenit hit in Moldova si Romania în doar 3 luni de la lansare.

„Eu am crezut in ei inca de la prima noastra intalnire, iar HaHaHa Production ii incurajeaza si contribuie la toate proiectele lor creative. Bucuria cu care ei compun si canta o muzica actuala si super cool folosindu-se de instrumente clasice in locuri dintre cele mai neconventionale este unica si molipsitoare. Dupa ce au cucerit atat de repede Moldova, sunt convins ca vor avea un viitor international.”, declara Smiley care pariaza pe ei pe piata muzicala.

Smiley i-a invitat pe baietii de la 7 Klase sa cante in deschiderea concertelor sale din cadrul celui mai mare turneu al unui artist roman, @Smiley_Omul, din 10 decembrie, de la Bacău, 11 decembrie, Botoșani și 12 decembrie, din Iași. Biletele pentru concertele din cadrul turneului @Smiley_Omul se mai găsesc încă online aici: https://bilete.smiley.ro/.

Top