Show de excepție la Aeroportul Internaţional Chişinău

image_9583_2_preview.jpg

Aeroportul Chişinău este astăzi gazda unui show aviatic de excepţie!

Chiar din primele ore ale dimineţii, mii de chişinăuieni şi oaspeţi ai Capitalei s-au grăbit să vadă air show-ul, pregătit de Avia Invest în acest an. Salturile efectuate de paraşutişti sportivi din Federația de parașutism a Republicii Moldova au deschis evenimentul.

Piloţii Aeroclubului României au saltat primii cerul şi au taiat respiraţia vizitatorilor prin trucurile acrobatice executate cu măiestrie. Au urmat albinele letoniene sau mai bine zis echipa Baltic Bees, care a reuşit ca de fiecare dată să impresioneze publicul cu cele mai complicate acrobaţii executate cu multă precizie.


Tunelul aerodinamic, adus pentru prima dată în Republica Moldova, a stărnit senzaţie şi dorinţă maximă în rîndul miilor de vizitatori. Cei dornici de senzaţii tari pot să-și testeze curajul şi să planeze preţ de cîteva minute în tunelul aerodinamic gratuit. Adrenalina și entuziasmul maxim s- a citit pe fața celor care l-au testat.

O atenție sporită are și standul Avia Invest, care a impresionat oaspeții show-ului prin unicitate
și design. Oamenii s-au grăbit să exploreze labirintul din sticlă multicoloră, desenul căruia conturează logo-ul companiei ”Avia Invest”.


Pe parcursul zilei, vizitatorii au ocazia să vadă nu doar o vastă expoziţie de avioane şi tehnică aeronautică, dar să intre în cabina piloților şi să simtă cum e să fii la cârma avionului. Oaspeţii air show-ului au admirat şi participantele Concursului „Stewardesa Anului”, care s-au duelat pentru titlul de cea mai bună însoţitoare de bord. Iar premiul mare a fost pe măsură: o vacanţă pe 7 zile în Tenerife.

”Avia Invest” a pregătit surprize şi cadouri de proporţii pentru toţi vizitatorii săi. Pe lîngă programul de pe cer şi distracţii de la sol, cel mai norocos participant înscris în concursul de pe facebook al Aeroportului Internaţional Chişinău va avea parte de o vacanţă All Inclusive pe 7 zile în Dubai. Vor fi oferite şi bilete gratuite pentru destinaţiile Veneţia şi Paris.

În după amiaza show-ului, atmosfera de sărbătoare este întreținută de artiştii consacraţi de la noi, cum ar fi Metodie Bujor, Anastasia Lazariuc, trupa ”Zdob şi Zdub” şi unul din cel mai îndrăgit boys band din Romania, ”3 Sud-Est”.

Aeroportul Internațional Chișinău a devenit deja locul în care, tradițional, se adună toţi iubitorii de aviație, dar și cei care vin să petreacă timpul frumos şi distractiv cu familia la unicul air show desfăşurat în ţară.

REDACTOR: Liviu Damian

Top