VIDEO: Starul internaţional LEXTER va susţine, în această seară, un show de excepţie… la hramul din comuna BUDEŞTI. Evenimentul începe la 20.00

lexter2.jpg

Surpriză INEDITĂ pentru locuitorii comunei Budeşti, care sărbătoresc, astăzi, hramul localităţii. Invitatul special al evenimentului este starul internaţional LEXTER. Interpretul îşi doreşte ca oamenii din Budeşti să îşi aducă aminte de fiecare dată de acest moment că de hramul localităţii lor s-au distrat de minune pe muzica lui LEXTER. Declaraţiile au fost făcute în această dimineaţă, ÎN EXCLUSIVITATE, la postul de radio “ECO FM”.

Spectacolul susţinut de LEXTER la Budeşti va fi “OPEN AIR” şi intrarea va fi gratuită. În scena de la Budeşti, LEXTER va intra în scenă în jurul orei 20.00-20.20. Organizatorii promit că va fi un show incendiar. Va fi un eveniment total diferit de club şi este garantată o atmosferă INEDITĂ.

Starul internaţional a mai vorbit în cadrul emisiunii “Între DA şi NU” de la postul de radio “ECO FM” şi despre faptul cum vede el Republica Moldova.

LEXTER, interpret

Văd Republica Moldova de fiecare dată tot mai frumoasă şi devine din ce în ce mai iubită. Iubesc tare mult plăcintele cu brânză şi ciocolata din Moldova.

Lui LEXTER îi place la nebunie să călătorească. Dar cea mai preferată destinaţie este BEIRUT. Interpretul a dezvăluit şi despre calitatea publicului din fiecare ţară unde susţine spectacole.

LEXTER, interpret

Publicul este diferit în diferite ţări. Şi asta depinde de mentalitatea lui, depinde de cultura pe care o are acel public.

Interpretul LEXTER a devenit celebru după ce a lansat hiturile ”Freedom to love” și ”Peace and Love”.

AUTOR: Liviu Damian

Top