VIDEO: 24 de tineri, ADMIŞI la Academia de Liderism IPIS. Timp de trei luni vor studia politică externă sau democraţia digitală

121-3.jpg

La Chişinău a fost lansată Academia de Liderism IPIS. Timp de trei luni, 24 de tineri vor frecventa cursurile Academiei în fiecare zi de marţi şi joi.

Printre cei înscrişi, care vor beneficia de expertiza celor mai buni şi valoroşi traineri şi experţi, se numără tineri nu doar de la facultăţile Ştiinţe Politice, Drept sau Business, ci şi studenţi de la Filosofie, Matematică, IT şi chiar doi elevi în clasele absolvente.

VICTORIA OLARI, coordonatoare de proiect

Primul target al nostru sunt tinerii, deoarece vrem să creştem o nouă generaţie de tineri, care gândesc în afara cutiei, care au gândire critică şi-şi pun mai multe întrebări, decât primesc răspunsuri.

Participanţii Academiei de Liderism IPIS sunt din 13 raioane ale Republicii Moldova, inclusiv din UTA Găgăuz-Yeri. Tinerii vor avea cursuri de politică externă, conflicte, democraţie. De asemenea, vor studia comunicare, comportamentul media, introducere în democraţia digitală sau chiar dicţie şi prezenţă scenică. Toate pentru a crea din ei lideri cu personalitate şi activi.

Cursurile se vor ţine atât în limba română, cât şi în limba rusă.

Academia de Liderism IPIS este susţinută de Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova. 

Lansarea Academiei de Liderism IPIS!

Posted by Institutul pentru Inițiative Strategice IPIS on Friday, September 14, 2018

AUTOR: Liviu Damian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top