”Fuga pe Uliță 2018” – Start înscrieri și ultimele zile cu taxă minimă

unnamed-1.jpg

Amintirile din copilărie îți dau întotdeauna o nostalgie plăcută, iar retrăirea emoțională a libertății de a zburda fără griji pe ulițe și prin natură te încarcă mereu cu energie pozitivă și optimism. Pe 27 octombrie 2018, în Parcul ”Herastrau”, dorim să reînviem acele momente dragi și să vă oferim o experiență specială, care să combine în mod inspirat amintirea acelor ani cu pasiunea pentru mișcare și cu tradițiile românești.

Sub titulatura ”Fuga pe Uliță”, eveniment din seria ”RUNFEST”, susținut de ”Mega Image” prin brandul ”Gusturi românești”, în calitate de partener oficial, vă invităm să vă bucurați de o porție sănătoasă de alergare, combinată cu diverse provocări la joacă și multe surprize frumoase.

Un super pachet de concurs ce include: tricou tehnic cu design original, inspirat din motive populare, medalie de finisher, mâncare tradițională sau paște, degustare de produse românești, un pahar de vin fiert (pentru adulți) dar și alte produse oferite de sponsorii evenimentului.

Traseu 5k presarat cu probe distractive, menite să vă aducă aminte de bucuria copilăriei. A treia ediție a acestui concurs din ”Parcul Herastrau” vine cu noi idei de mișcare și de joacă într-o cursă de alergare antrenantă și o atmosferă plăcută. 3, 2, 1… hai, la Fugă!

În zona de ”Start” a evenimentului ve-ți descoperi o atmosferă plină de voie bună și veselie, în care firul poveștii se va împleti cu motive, tradiții și Gusturi românești. Totul va culmina într-o zi plină de energie pozitivă, petrecută alături de prieteni vechi și noi.

REDACTOR: Liviu Damian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top