Mariana S. ȚĂRANU, conferențiar universitar, doctor în istorie: “Doar revenirea la originile istorice ne va asigura continuitate și prosperitate”

121-960x490-960x490-960x490-960x490.jpg

Mariana S. ȚĂRANU, conferențiar universitar, doctor în istorie, vine cu un mesaj profund dedicat Zilei Independenţei Republicii Moldova: 

“În această Zi cu o conotație istorică pentru locuitorii tânărului stat – Republica Moldova vreau să ne felicităm unii pe alții că am avut norocul să ne naștem pe un meleag atât de frumos cu oameni harnici și buni la suflet. În același timp Vă îndemn să realizăm o dată în plus și să ne responsabilizeze faptul că locuim într-un stat creat artificial în 1940, un stat cu instituții democratice slabe, un stat care a avut și are neșansa de a fi guvernat de elite ce nu reprezintă interesele poporului băștinaș, un stat care continuă să fie în sfera de interese a altui stat și care la moment nu are capacitate să se debaraseze de această influentă. 

Dragii mei conaționali, doar revenirea la originile istorice ne va asigura continuitate și prosperitate atât nouă și cât și generațiilor viitoare!”

Top