STOP FALS: Știrea care a PANICAT lumea. Familia renumitului interpret Pavel Stratan ar fi murit într-un accident aviatic

pvv.jpg

O tragedie aviatică anunțată pe Facebook de către un site fantomă a creat panică pe internet. Acesta anunța că un avion plin cu 254 de români s-a prăbușit.

Site-ul care a anunțat această știre falsă se numește independet24h, iar cei cărora le parvine această informație sunt sfătuiți să nu deschidă acest link!

”Tragedie Națională – Un avion cu 254 români a căzut în Franța , ei se îndrepta spre București pentru a participa la protest … Aparatul de zbor avea la bord doi piloţi, ambii româi . Un crescător de animale a indicat locul în care a fost găsită o parte a avionului uşor, alte bucâţi putând fi văzute într-o prăpastie. Două avioane uşoare CT2K cu câte două persoane la bord au decolat de la Alexandroupolis. La ora 14:50, echipajul unuia dintre avioane a transmis către autorităţile bulgare că nu mai vede celalălalt aparat. La 16.45, după ce a aterizat în România, a transmis că nu a mai văzut avionul după ce străbătuseră 50 de mile nautice nord-vest de Alexandroupolis. Acţiunile de căutare se desfăşoară cu forţe aeriene şi terestre. La momentul dat nu se știe concret cîți din cei 254 români au avut de suferit , salvatorii lucrează la fața locului.”

Același site obscur care anunța un fals accident aviatic în care ar fi fost implicați români, continuă să dezinformeze, la un nivel foarte grav, relatând acum că ”familia lui Pavel Stratan se afla în avionul căzut în Franța”.

REDACTOR: Diana Botnaru

Top