Cântă piesele Rihannei încă de pe când avea vârsta de 5 ani, iar ajunsă la 19 ani, Dina Cebotari se laudă cu o mulțime de cover-uri pentru cele mai noi piese

d3-1.jpg

Dina Cebotari are 19 ani, și este studentă la “UASM”, specialitatea Servicii hoteliere, Turism si Agrement. Este o fire foarte energică, veselă și plina de viață. Adoră muzica și atunci când îi este greu, muzica e cea care o poate scoate din stare.

M9: Ești pasionată de muzică. Când ai înțeles asta?

Dina Cebotari: Exact, sunt pasionată de muzică, asta am înțeles pe la vârsta de 5 ani, când am primit în dar de la tatăl meu un microfon, și de la el am început. La el cântam! Pe atunci nu înțelegeam ce e muzica cu adevărat și cu ce se mănâncă! Mai serios am început a face canto la vârsta de 12 ani, la o interpretă de la noi din Chișinău, care m-a învățat foarte multe lucruri, și îi mulțumesc nespus de mult pe această cale! Ea știe cât de mult o respect. Eu știu, că oricând voi avea nevoie de ceva sfaturi sau lecții, ea mă va ajuta!

M9: Muzica este o pasiune? Sau ai de gând să o transformi în ceva mai mult?

Dina Cebotari: Nu știu dacă aș face un job din asta, dar, niciodată nu zi niciodată! Momentan, e o pasiune, vedem ce o să fie mai târziu.

M9: De la cine ai moștenit această pasiune?

Dina Cebotari: Ah, la mine în familie cântă toți (răde), dar această pasiune cred că am moștenit-o totuși de la bunicile mele, care ulterior, le-au transmis-o și părinților mei. Tatăl meu are o voce foarte frumoasă și cântăm împreună foarte des, dar și mama cânta când era studentă.

M9: Știu că ai terminat un curs vocal, cum a fost? 

Dina Cebotari: Da, am terminat cursul vocal acum 2 ani, a fost o experiență foarte frumoasă, am cunoscut oameni foarte buni și talentați, cu care ținem legătura și acum! De când am terminat cursul, am făcut și câteva lecții particulare.

M9: Ai la activ mai multe concursuri câștigate. Cine îți dă aripi? Cine te încurajează să faci ceea ce faci?

 

Dina Cebotari:  Am o susținere foarte mare din partea familiei mele! Părinții mei au mers cu mine la concursurile internaționale și naționale la care am participat cand eram mai mică. Acum că am crescut, nu prea merg la concursuri, dar am câteva concerte, la care mă susține fratele meu, Dan, el fiind un fel de producator și susținător al meu! Le mulțumesc nespus de mult pentru orice gând, indiferent dacă e bun sau mai puțin. Știu că sunt sincere și duc cu siguranță la bine!

M9: Care e visul tău cel mai mare? 

Dina Cebotari: Îmi doresc foarte mult să am piesa personală în colaborare cu una din casele de discuri din România! Anume acolo vreau să mă lansez cel mai mult. Acolo sunt apreciați tinerii interpreți, sunt mai multe oportunități și căi deschise acolo.

M9: Ce reprezintă muzica pentru tine?

Dina Cebotari: Muzica e hobby-ul și alinarea mea! Când nu am nevoie de o persoană să fie fizic alături de mine, păi, cu siguranță am nevoie de muzică.

 

M9: Știu că ne pregătești o surpriză. Ne poți intriga, așa, puțin? Despre ce este vorba? 

Dina Cebotari: Da-da, pregătim împreună cu fratele meu o piesă, compusa de el! Și mai urmează să facem un cover cu tata. Deja o să vedeți pe parcurs, sper să vă placă. 

AUTOR: Diana Botnaru

Top