VIDEO: Tânăra artistă, Daniela Pleşca INVITĂ iubitorii de frumos la lansarea primului album din carieră “Dorule din ochii mei”

38405020_1893969460645902_5807286196442759168_o.jpg

foto: @michelejosan

Tânăra interpretă Daniela Pleşca invită pe toţi iubitorii de frumos la lansarea primului său album muzical “Dorule din ochii mei”, care cuprinde piese semnate de compozitoarea şi producătoarea Maria Stoianov.

În acest spectacol, la cei doar 13 ani ai săi, Daniela Pleşca va cânta dragostea de mamă, de tată, de frați și de surori, de neam și de țară.

Posted by Daniela Pleşca on Thursday, August 2, 2018

Invitaţii speciali ai serii de creaţie vor fi compozitoarea, textiera şi cantautoarea Maria Stoianov şi interpretul Vitalie Dani, Gabriela Gradinariu – interpretă de muzică ușoară din Iași (România), Președintele Asociației “Viitor de 7 stele”, membră a căreia este şi Daniela, Tatiana Romaniuc – interpretă de muzică ușoară, vocea căreia cucerește inimile tuturor, Sabina Antoci – interpretă de muzică ușoară și populară, rădăcinile căreia își au originea din Codreanca (Strășeni).

Iar Ansamblul de Dansuri Populare “Baștina”, conducător Maxim Bîrsan, laureați ai festivalurilor naționale și intenaționale, vor ilustra coregrafic frumusețea pieselor Danielei Pleşca.

Lansarea albumului muzical “Dorule din ochii mei” va avea loc pe data de 2 septembrie, în municipiul Strășeni, la Casa Raională de Cultură, începând cu ora 17.00. Intrarea este liberă.

REDACTOR: Alexandra Şaiman

Top