VIDEO: Un tânăr a murit în această noapte, fiind împușcat de către un colaborator de Poliției din Hâncești

focuri-de-arma-850x491.jpg

Un tânăr a murit împușcat la Hâncești într-o „ambuscadă a poliției”, a anunțat adjunctul Procurorului general, Igor Popa, împreună cu șeful IGP, Alexandru Pânzari, anunţă regional.md.

Aseară, în jurul orei 1:00, trei tineri au păstruns ilegal pe teritoriul unui centru de agrement din orașul Hâncești. Mai exact, este vorba despre un bazin în care cei trei prieteni au vrut să se scalde. Proprietarul centrului a venit însoțit de șeful adjunct a poliției criminale din Hâncești, iar cel din urmă a tras câteva focuri de armă în aer dar și în direcția unuia dintre băieți, care, la scurt timp, a murit la spital, scrie deschide.md.

Medicii au constatat că motivul decesului a fost plaga provocată de arma de foc.

Oamenii legii l-au reținut pe șeful adjunct a poliției criminale care – de altfel – este cel care a efectuat focurile de armă, dar și pe proprietarul centrului de agrement.

Șeful IP, Alexandru Pânzari, spune că polițistul implicat în operațiune nu erau în stare de ebrietate.

Oamenii legii urmează să stabilească dacă polițistul a venit urmare a unui apel din partea proprietarului sau deja se afla la fața locului în timpul când cei trei tineri au intrat pe teritoriul complexului.

Igor Popa a precizat că anterior, la poliție au fost înregistrate mai multe sesizări din partea proprietarului respectivului centru de agrement, urmare a pătrunderii ilegale a persoanelor necunoscute pe teritoriul acestuia și provocare de pagube.

Top