VIDEO: Simona Halep, primită în uralele a mii de fani pe Arena Națională

121-3.jpg

foto: caputră video/ stiri.tvr.ro

De Ziua Mondială a Păpuşilor, copila care nu a avut niciodată o păpuşă, ci doar rachete și mingi de tenis, a adus acasă, în România, primul său trofeu de Grand Slam. “Vreau să ne bucurăm împreună de acest trofeu. Nu este el prea mare, dar înseamnă foarte mult! Cred că sunt jucătoarea cu cei mai mulţi suporteri la toate meciurile, aşa că nu pot decât să le mulţumesc tuturor românilor” a spus Simona Halep la sosirea în ţară, scriu jurnaliştii de la stiri.tvr.ro.

Simona Halep a sosit pe Arena Națională puțin după ora 20.00. A fost primită în uralele a mii de fani.

Bine ai venit acasă, Simona!

Momentul sosirii Simonei Halep pe Arena Națională https://bit.ly/2JvvWMo

Posted by StirileTVR on Monday, June 11, 2018

Simona Halep pe Arena Națională

Vă mulțumesc foarte mult că ați venit în această seară aici. Am vrut special să vin să ne bucurăm împreună de acest trofeu. Astăzi am ajuns în țară și bucuria este mult mai mare, chiar mai mare decât pe terenul central de la Paris. Vă mulțumesc foarte mult!

Simona Halep, discurs pe Arena Națională

"Vă mulțumesc foarte mult că ați venit în această seară aici. Am vrut special să vin să ne bucurăm împreună de acest trofeu. Astăzi am ajuns în țară și bucuria este mult mai mare, chiar mai mare decât pe terenul central de la Paris. Vă mulțumesc foarte mult!" https://bit.ly/2xYwQf6

Posted by StirileTVR on Monday, June 11, 2018

Simona Halep a câştigat trofeul la Roland Garos la 10 ani după ce a obținut titlul la junioare și la 40 de ani distanţă de momentul în care Virginia Ruzici învingea și ea pe zgura pariziană, mai scrie sursa citată.

REDACTOR: Liviu Damian

Top