FOTO: Şi-a croşetat singură ROCHIA DE NUNTĂ. Vezi cum arată mireasa în propria ei creaţie

34135716_1988344351207046_4467684118703898624_n.jpg

Valentina Șelaru-Colța, meșterița handmade născută în satul Cărpineni, raionul Hîncești, s-a căsătorit recent  la Paris. Fiind îndrăgostită de lucrul manual, aceasta și-a croșetat singură rochia de mireasă, iar rezultatul este extraordinar de frumos, titrează portalul regional.md.

foto: regional.md

Demult am așteptat aceasta zi, să pot să inspir și să promovez arta lucrului manual la un alt nivel decât suntem obișnuiți! Mi-am croșetat singură rochia mea de mireasă! E exact așa cum mi am dorit-o. Nu a fost nevoie de mii de euro, ci de mii de minute și nopți de lucru: 72 de flori cu 72 de perle cusute. Rezultatul obținut costă mai mult de atât. Visul micului copil din mine ăstazi s-a materializat. Privesc la creația mea și înțeleg că orice poți obține dacă ești gata să muncești și să iubești ceea ce faci. Eu iubesc unicitatea, iubesc oamenii care tind să fie diferiți de ceilalți”, a scris meșterița pe o rețea de socializare, mai anunţă regional.md.

foto: regional.md

Valentina a venit și cu un mesaj pentru urmăritorii săi: „Vreau să știe toată lumea că croșetatul e un talent pe care îl poate avea fiecare dacă este îndrăgit și doar prin muncă și răbdare obții victorie!”.

REDACTOR: Alexandra Şaiman

 

Top