Alina Rață se numără printre cei peste 800 de elevi ELIBERAŢI de la examenele de bacalaureat

image_6483441.jpg
Alina Rață se numără printre cei peste 800 de elevi scutiți de la examenele de bacalaureat. Am reușit să aflăm care sunt planurile ei de viitor, dar și ce emoții a avut la aflarea veștii.
Alina Rață, eleva Instituției Publice Liceul Teoretic “Spiru Haret” din Capitală, a obținut certificat cu privire la scutirea examenului de Bacalaureat la limba engleză.
Alina Rață, elevă
În pofida faptului că deja eram deținătorul unui Certificat ce demonstra nivelul meu de cunoaștere a limbii engleze , rezultatul  final cu privire la scutirea de la examenul de Bacalaureat la limba straină a fost un eveniment destul de așteptat , de care am aflat prin intermediul unei știri a unei pagini virtuale.
Alina a reușit să obțină Documentul “Cambridge English”, a muncit mult, dar, spune ea, nu-i pare rău.
Alina Rață, elevă
Am obținut documentul “Cambridge English Level 1  Certificate in ESOL International”. Am decis anume să susțin acest examen la acel moment , pentru că mi se părea a fi cel mai accesibil pentru a obține un punctaj ce îmi va oferi șansa să fiu scutită de la Bacalaureat. Este un examen destul de complex ,care antreneaza și testează ulterior absolut toate capacitățile elevului și pune în valoare anume gândirea logică, abordarea punctului de vedere propriu și libertatea de exprimare în limba engleză.
Dacă ar fi să dea timpul înapoi, ar face același lucru. Mai mult ca atât îi îndrumă și ceilalți elevi să facă la fel.
Alina Rață, elevă
Examenul decurge într-o atmosferă plăcută, liniștită ce îți permite să fii concentrat pe tot parcursul testului. Celor ce vin din urma îi îndrum cu drag să recurgă la susținerea unui examen Internațional, să analizeze minuțios fiecare tip și structura de examen potrivit nivelului lor și desigur personalității , deoarece există anumite diferențe distincte ce le pot influența rezultatul și e mult mai bine să se consulte cu o persoană competentă înainte de a face anumite decizii.
 Să țină minte că nimic nu este imposibil, dacă își doresc ceva cu adevărat. Le urez succes și curaj.
AUTOR: Diana Botnaru
Top