Stilista Aliona Chiron a participat la cel mai SPECTACULOS show din lume dedicat frizerilor – “Monster Barbering Show”. Vezi cu ce impresii a revenit acasă

unnamed-1-14.jpg
Aliona Chiron, de profesie hair stilyst și make-up artist, are o plăcere enormă să tundă și să insufle încredere în oamenii care ajung pe mâinile ei. Cea mai mare plăcere este atunci când clineții se ridică fericiți de pe scaun. Recent a participat la un workshop, “Monster barbering show” organizat la București, de unde a luat multe lucruri noi pe care așteaptă cu nerăbdare să le împărtășească cu clienții săi. Am reușit să stăm de vorbă cu Aliona și să aflăm cu ce emoții s-a întors acasă. 
“Monster barbering show” este un spectacol al celor mai buni frizeri din lume. Un eveniment de excepţie, unde marii frizeri au făcut demonstraţii în faţa publicului.
ALIONA CHIRON, stylist
Am venit acasă cu multe emoții pozitive, cu idei noi și trucuri pe care aștept cu drag să le pun în practică.
Atunci când am întrebat-o cât de important este pentru ea să participe la aceste seminare, Aliona ne-a spus:
ALIONA CHIRON, stylist
În primul rând, atunci când particip la astfel de întruniri eu prind mai multă încredere în mine, vin acasă cu multe emoții pozitive, iar asta este cel ma frumos.
Aliona a reușit să facă și o diferență între bărbații noștri și cei din România.
ALIONA CHIRON, stylist
Ai noștri au început să fie mai grijulii la ceea ce înseamnă podoabă capilară, nu prea se dau provocați la culori și stiluri mai deosebite. Bărbații români, însă, au latura asta un pic mai dezvoltată, sunt mai exemplari. Eu mă bucur însă că și ai noștri îi încep a ajunge.
Aliona, mulțumim pentru aceste gânduri. Succes și clienți fideli îți dorim!
AUTOR: Diana Botnaru
Top