Moldoveanca Mariana Dahan, cea care a fost inclusă în Top 100 de oameni de influență în domeniul identității digitale în 2018, vine la Chişinău

download.jpg

Miercuri, 23 mai, Mariana Dahan, cea care a  fost inclusă în Top 100 de oameni de influență în domeniul identității digitale în 2018, în clasamentul anual întocmit de One World Identity, alături de nume precum Mark Zuckerberg, Edward Snowden și Richard Branson, vine la Chisinau.

Mai mult de atat, l-a invitat si  pe colegul sau  Mark Ginzburg, la o intilnire de aici dedicata celor interesati de implementarea sistemului blockchain , dar și dezvoltării, cu ajutorul acestei tehnologii, a unor soluții capabile să producă schimbări pozitive majore și să pună capăt unor provocări cu care se confruntă în prezent omenirea.

Mariana Dahan va vorbi despre utilizarea blockchain pentru scopuri umanitare – pentru managementul identității și în lupta cu traficul de ființe umane. Mark Ginzburg va împărtăși experiența sa în domeniul crypto-valutelor, utilizarea blockchain în tranzacțiile financiare, mai exact, în cele imobiliare.

Evenimentul se va desfășura cu începere de la ora 18.30, în incinta Tekwill https://www.tekwill.md/events/tekwill-visionary-club-blockchain-fo-humanity

Ideia acesti intilniri ii apartine Marianei, iar toate fondurile acumulate din procurarea biletelor vor fi donate in scopuri caritabile. Catre CCF Moldova si catre proiectul de educatie TwentyTU.

“Imi doresc ca Moldova sa depaseasca problemele sociale, economice, educationale, etsc  desi e nevoie de timp… dar noi fiecare nu putem astepta sa treca timpul pe alaturi. Vreau si o voi face de fiecare data, sa contribui pentru o viata mai buna copiilor de aici. O putem face fiecare!” a mentionat Mariana.

Initiativele frumoase lasa urme adinci pline de bunatate. Noi apreciem fiecare gest intors comunitatii de unde plecam.

REDACTOR: Alexandra Şaiman

Top