VIDEO: A fost LANSAT primul serial realizat în întregime la Alba Iulia. Urmăriți primul episod din “Mă cunoașteți?”

4-ma-cunoasteti-alba-iulia-678x381.jpg

foto: proalba.ro

„Mă cunoaşteţi?”, primul serial filmat în întregime în Alba Iulia, a fost lansat la Alba Iulia, în incinta Art Cafe Downtown, în prezența câtorva zeci de persoane. Episodul pilot a fost realizat cu o echipă de 30 de tineri din oraș, majoritatea liceeni. Cele șase personaje sunt interpretate de Elena Smeu Mare, Denise Acciaiuoli, Antonella Serafino, Miruna Cioară, Adrian Lupșan, Oliviu Grozav și Clăbuc, titrează proalba.ro.

Serialul are un puternic mesaj inspiraţional pentru adolescenţi: „Visele trebuie urmate iar greutățile sunt doar impulsuri care să-i poarte mai departe”. Povestea se adresează și părinților, deoarece multe dintre situațiile dificile, prezentate în film, aduc în discuție relația părinte copil. Proiectul a demarat între prieteni și se bazează pe un scenariul realizat de Clăbuc, cunoscut publicului din Alba Iulia, ca actor al Grupului Skepsis.

foto: proalba.ro

“Emoțiile au fost mari. Localul a fost plin. Am rămas surprins să văd atâta lume dornică să afle despre ce este vorba. S-a râs, s-a plâns și s-a stat ca pe cuie pe toată durata episodului. Feedback-urile au fost foarte bine și unele critice în modul constructive”, a mărturist Clăbuc, imediat după lansare.

Filmările au durat câteva luni și au însemnat un efort susținut pentru toți cei implicați, deoarece totul s-a derulat în timpul liber al actorilor amatori.

„A fost destul de greu să strângem pe toată lumea laolaltă deoarece toți cei implicați au făcut acest lucru din plăcere și fiecare este ocupat cu altceva: școală, facultate sau serviciu. De aceea timpul și vremea, foarte rece la începutul acestui an, au fost cele mai mari piedici”, a spus Oliviu Grozav unul dintre actori și asistentul de regie al serialului.

Proiect care a mobilizat foarte mulți adolescenți din Alba Iulia este susținut de mai multe instituții. Partener principal: Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia. Parteneri: Centrul de Resurse Academia Doamnelor din Alba Iulia, Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia, Fundația Grupul Skepsis. De asemenea, și de parteneri privați: Cornel Gruian Media Production, care a realizat filmările și montajul,  Art Cafe Downtown și Casa de producție muzicală „Moving Records” Alba Iulia, acolo unde a fost înregistrată melodia „Mă cunoașteți?” și a fost realizat fundalul sonor al întregului serial.

REDACTOR: Alexandra Şaiman

Top