Au rămas mai puţin de 24h până la finalul campaniei de colectare de fonduri pentru filmul “Scene Logăneștene”. Poţi şi tu CONTRIBUI la apariţia peliculei

POZA-ARTICOL-3.jpg

Campania de colectare de fonduri pentru filmul“Scene Logăneștene” se încheie în mai puţin de 24 de ore. Proiectul este gata să intre în etapa de post-producție, ceea ce presupune remunerarea actorilor si a echipei responsabile pentru montaj, sunet, muzică și imagine.

Cei care doresc să susțină realizarea acestui film sunt încurajați să acceseze link-ul de mai jos pentru a afla  mai multe detalii. Diverse recompense îi așteaptă pe cei care vor dona, printre care și accesul la film înainte de lansarea oficială.

https://www.indiegogo.com/projects/scene-logane-tene-a-feature-film-cinema/x/18345457

Filmul  evidențiază într-o formă poetică singurătatea umană. Ficțiunea a prins viață datorită implicării active a oamenilor din satul  Logănești.  200  de săteni au devenit actori, fiecare dintre ei jucând pentru prima dată în fața camerei de filmat. Procesul de filmare s-a desfașurat pe o perioadă de 9 luni.

Proiectul cinematografic realizat în Republica Moldova a atras până în prezent atenția presei, radioului și televiziunii.

Dacă doriți să contactați echipa filmului o puteți face intrând pe pagina de facebook Scene Logăneștene sau la adresa de mail: sceneloganestene@gmail.com.

REDACTOR: Alexandra Şaiman

Top