Tânărul bucătar, Andrei Grigoraş a cucerit juriul de la concursul televizat “Chefi la Cuţite” cu un cheesecake în sos de mango

2-3.jpg
Tânărul bucătar, Andrei Grigoraş, uimeşte din nou. De această dată, Andrei a luat parte la cel mai tare show culinar din România – “Chefi la Cuţite”. O experienţă unică, susţine bucătarul.
Contactat de moldova9.com, Andrei Grigoraş a declarat că a decis să participe la acest concurs televizat, deoarece îşi doreşte să-şi dezvolte abilităţile în domeniul alimentației. Mai mult, Andrei spune că a rămas impresionat şi cu foarte multe emoții pozitive și frumoase. A cunoscut o mulțime de oameni noi, cu un suflet atât de mare.
“Chefi la Cuțite” este un show televizat în domeniul gastronomiei şi este pus în joc premiul de 30 de mii de euro. Andrei Grigoraş a cucerit juriul prin iscusinţa sa de a găti. Probele la care a fost supus, au fost diverse: uneori mai complicate, dar foarte și foarte interesante, ne mai povesteşte tânărul bucătar. 
In prima etapă Andrei Grigoraş a cucerit juriul cu un cheesecake în sos de mango. În etapa următoare, bucătarul nostru a ales să facă un preparat din ficat de vită și cartofi copți cu susan. Aici a fost cel mai dificil, spune Andrei, pentru că erau condițiile de gătit lasau de dorit și cum a pus cartofii albi în rolă, albi i-a şi scos, dar până la urmă, totuși, a trecut și peste această provocare.
Chiar şi aşa, Andrei Grigoraş nu a reușit să ajungă în semifinale. Acest lucru nu l-a întristat, din contră a căpătat o experiență colosală, care iată l-a ajutat să obțină locuri de frunte la Festivalul Internaţional de Gastronomie din Turcia.
AUTOR: Liviu Damian
Top