INTERVIU: Vadim Ţurcanu – “Nu aştepta momentul să fii perfect, căci asta se obţine doar prin muncă”

21740209_328306487580124_1824655011911545295_n.jpg

Este mereu în mişcare, fiecare clipă o investeşte pentru viitorul său. Nu pierde momentul să interacţioneze cu destine, care ulterior devin apropiate şi împreună fac lucruri măreţe. A avut un vis de copil, să devină sportiv de performanţă, pentru că i se părea că îi va aduce beneficii de sănătate, dar şi financiare. Şi-a atins scopul, dar tot în sărăcie s-a pomenit. Iar ca să nu dea vina pe cineva, a decis să-şi ia destinul în propriile mâini şi a părăsit Republica Moldova, pentru a ieşi din acea sărăcie. I-a reuşit… cum, însă, ne povesteşte chiar Vadim Ţurcanu, moldoveanul stabilit de mai multă vreme în Marea Britanie.

M9: Cum te simţi acum, când lumea te vede cu alţi ochi?

Vadim Ţurcanu: Mă simt determinat să fac o diferență pentru cât mai multă lume cu seria mea de cărți, evenimentele care le organizez și video-urile pe care le postez. La asta mă gândesc. Nu văd eficiență în faptul de a mă gândi cum mă percepe lumea, ce se gândește sau cu ce ochi se uită la mine – acest lucru e incontrolabil.

M9: De ce ai decis să pleci de acasă?

Vadim Ţurcanu: Am avut un vis să devin un sportiv de performanță căci mi s-a părut că îmi va înbunătăți viața și mă va scoate din sărăcie. Am depus tot ce am avut ca să-mi ating visul, și când l-am atins, m-am trezit iarăși în sărăcie. Decât să învinuiesc pe cineva pentru faptul că nu e corect ce s-a întâmplat, am decis să i-au situația în mâini și să încerc altă metodă.

M9: În ce măsura experienţa pe care o ai acum te ajută să îţi dezvolţi afacerea?

Vadim Ţurcanu: Sunt în proces de dezvoltare mereu. Citesc, învăț, greșesc, încerc, testez. Ceva se primește și altceva nu. Totul e o experiență și o cale. Asta mă face să câștig – un mare câștig vine din circa 10 încercări greșite.

M9: De ce imobiliare, dar nu altceva?

Vadim Ţurcanu: Imobiliarele a fost o oportunitate care mi-a venit la acel moment și am exploatat-o, ca și toate celelalte idei și afaceri. Încep, testez, continui și așa reușesc.

M9: Ce putem învăţa din cartea „No One’s Business”?

Vadim Ţurcanu: Din “No One’s Business” puteți învăța că totul e posibil. Istoria unui simplu băiat bâlbâit de la sat, necărturar, flămând și înzestrat doar cu dorința de a schimba ceva în viața sa, care a ajuns să realizeze multe și inspiră pe mulți care sunt la un start cu mult mai bun.

M9: De ce ai decis să apară această carte şi în limba română?

Vadim Ţurcanu: Au fost multe cereri din partea oamenilor din Moldova și aș vrea să dau un exemplu, să inspir și pământenii mei.

M9: Spune-ne te rog despre proiectul “Uncage Experience”. Ce presupune el?

Vadim Ţurcanu: “Uncage Experience” este un eveniment extraordinar care schimbă viața oricărui om care participă. Am depus multe cunoștințe, exerciții și experimente învățate și testate de mine care lucrează fără greș. Am investit și investesc mult în educația și perfecționarea personală cu cei mai buni specialiști din lume. Am ales cele mai puternice metode care demonstrează prin practică de ce unele lucruri nu se primesc și de ce nu reușești să ajungi la succes, și cum să ajungi la ținta dorită. Totodată te înveți să folosești acele greșeli în folosul tău pentru a reuși visele cele mai îndrăznețe. Sunt inspirat și determinat ca “UncageX” să transforme vieți și să facă o groază de scopuri îndeplinite.

M9: Care este motto-ul tău după care te ghidezi în viaţă?

Vadim Ţurcanu: Nu aștepta mometul potivit sau să fii perfect, căci asta se obține doar prin practică. Începe acum cu ceea ce ai la momentul dat. Mergi să iei ce-ți dorești de la viață, căci totul este la îndemână. Unicele limite sunt doar acele limite pe care le creăm noi în cap.

M9: Îţi mulţumim pentru interviul acordat.

AUTOR: Liviu Damian

Top