FOTO: Fuego pregăteşte expoziţia de tablouri “Chemarea Dragostei”

31914169_1815131198781416_7179730707978125312_o.jpg

Pe lângă faptul că se află mai mereu prin turnee în România, dar şi Republica Moldova, Fuego pregăteşte cea de-a 12-a expoziţie a tablourilor sale. Într-o postare pe pagina sa de facebook, interpretul a plasat câteva lucrări care se vor regăsi la vernisaj.

“Tablourile mele găsesc mereu o parte de suflet pe care să o aline, găsesc un fragment din inima mea pe care să-l dăruiască celor din jur. Nu sunt capodopere, dar așez în ele, pe lângă inspirație, multă voință în a face bine! Nu mi-e greu deloc, ba dimpotrivă, după atâta timp de când am această pasiune, am căpătat dexteritate și plăcere în a experimenta noi forme și culori! Completează cumva ceea ce fac eu în muzică și cred că acestea sunt poeziile mele, sunt stările pe care nu le pot pune în cuvinte sau în ceea ce cânt Pregătesc acum cea de a douăsprezecea expoziție marca ART BY FUEGO, una în care vor domina nuanțe vii, inspirate de bucuriile mele zilnice, de ceea ce trăiesc și vreau să transmit și altora! Evenimentul va fi spectaculos, un bal al artelor în care am invitați speciali și tineri pe care vreau să-i sprijin! Vă aștept așadar, pe 24 mai, la Brașov, în super evenimentul “CHEMAREA DRAGOSTEI!!”, a scris Fuego pe pagina lui de facebook.

Mai mult, interpretul scrie că se simte liber pe pânză și liber să poată da întâietate pasiunii mele.

“Nu-mi arog cine știe ce merite, dar vreau să cred că am pus bazele unei activitați care mă definește. Într-adevăr, eu cânt și asta știu să fac cel mai bine, dar în arta plastică am găsit alinarea supremă. E minunat să creez și să pot naște, din mâna și imaginația mea, o mulțime de culori care reușesc să transmită starea minunată pe care o am atunci când pictez. Credeți-mă pe cuvânt, e o încântare și-o vindecare, e o lume în care-aș sta cu zilele, căci îmi împlinește vanitatea supremă – aceea de a avea o liniște cu folos. Am construit un univers al florilor, cu forme diferite, dar cu o parte din pasiunea mea în ele. Pornind de la realitate, mi-am lăsat imaginația să meargă către un cândva și către amintiri pline de culori. Au ieșit „minuni pe pânză”, cum le spune o bună prietenă. Eu cred că sunt doar viziunea mea despre eleganța parfumată și împlinirea unei pasiuni”, mai notează artistul.

AUTOR: Alexandra Şaiman

 

Top