VIDEO: Un vlogger irlandez, FASCINAT de Republica Moldova. Cum e văzută țara noastră de străini?

121-11.jpg

Datorită faptului că vorbește mai multe limbi, a călătorit în zeci de țări ale lumii, iar ceea ce vede transmite și publicului de acasă prin intermediul canalului său de youtube „Language Tsar with Conor Clyne”. 

De data aceasta, Conor Clyne, un tânăr din Irlanda, a decis să viziteze și „cea mai săracă țară din Europa, dar cu mâncare proaspătă și vin bun”, spune el în descrierea videoului.

În călătoria sa în Moldova, tânărul prezintă faptul că aici se vorbesc două limbi: româna și rusa, menționând mai multe date istorice și statistice. Gânduri bune vloggerul are despre râul Nistru care, spune el, prezintă un peisaj foarte frumos. Totodată, acesta apreciază și capitala Republicii Moldova.

Conor, Vlogger: Un oraș drăguț cu o infrastructură bună și clădiri uimitoare.

Acesta este fascinat nu doar de mari obiective turistice, dar chiar și de Piața Centrală, acolo unde, spune el, se vând struguri buni.

În călătoria sa, turistul a participat și la “Ziua Națională a Vinului”, impresionat fiind de vinurile care le deține țara noastră și cu care ne mândrim în întreaga lume. La finalul filmulețului, Conor spune că va mai reveni în Moldova, întrucât i-a plăcut țara noastră.

REDACTOR: Diana Botnaru

Top