O nouă apocalipsă a fost prezisă pentru data de 23 aprilie

apoca.jpg

foto: descopera.ro

O nouă predicţie pentru sfărşitul lumii a fost ”programată” pentru data de 23 aprilie. Şi de această dată momentul apocalipsa se bazează pe numereologie, Cartea Revelaţiei şi conspiraţia teoriei privind ”Planeta X”, scrie portalul descoperă.ro.

William Miller a fost un preot baptist ai cărui urmaşi au format Biserica Adventistă de a şaptea zi. MIller este cunoscut pentru predicţiiile sale eşuate privind sfărşitul lumii. Printre acestea se află predicţia propusă de bărbat pentru data de 23 aprilie 1843. Conform Live Science Miller a devenit cuncout pentru predicţia de pe 22 octombrie 1844 când a afirmat că Iisus  va coboră pe Pământ pentru a opri apocalipsa. Predicţia sa nu s-a adeverit, iar momentul momentul este cunoscut ca ”Marea Dezamăgire”.

Predicţia prezentă a fost prezentată de David Meade ce a spus anterior că o aliniere rară a stelelor de pe 23 septembrie 2017 ar fi trebuit să aducă sfărşitul omenirii. Predicţia sa recentă este relativ asemănătoare cu cea din trecut. El susţine că pe 23 aprilie, Soarele, Luna şi Jupiter se vor alinia în constelaţia Fecioarei, moment ce s-ar regăsi în Revelaţia 12:1-2 ce se referă la ”o femeie acoeprită de soare, cu luna la picioarele sale şi cu o coroană de 12 stele deasuprea capului” va da naştere unui dictator global ce va avea rolul de a pune capăt lumii, mai scrie sursa citată.

REDACTOR: Alexandra Şaimna

Top