Tânărul artist TUDOR MORARI invită la un concert de excepţie. Evenimentul grandios are loc mâine, 13 aprilie

121-5.jpg

Tânărul artist, Tudor Morari, invită pe toţi iubitorii de frumos la un concert grandios. Un eveniment unde muzica bună şi de calitate va fi însoţită de dansuri de excepţie şi o atmosferă de neuitat.

Show-ul care va avea loc mâine, 13 aprilie, se anunţă a fi unui de amploare. Zeci de interpreţi şi dansatori vor evolua pe scenă pentru a crea o ambianţă perfectă pentru un asemenea eveniment. Concertul, în esenţă, reuneşti rodul muncii de câţiva ani depus de Tudor Morari în calitatea sa de interpret, antrenor de canto şi manager al “FunFit Studio”, unde persoanele care învaţă paşii de dans îşi vor demonstra măiestria.

Astfel, show-ul “Tudo’s ART Concert” are menirea de a promova cultura dansului şi a muzicii printr-o formă absolut  specială.

Contactat de moldova9.com, Tudori Morari a declarat că toţi merită să aibă parte de un asemenea concert, pentru că muzica, dansul, decorul, efectele de lumini, oaspetii specialii şi toata dragostea cu care se va desfăşura evenimentul, va trezi un sentiment special pentru cei care vor asista la show. 

Copiii pe care îi îndrum pe calea muzicii şi dansului, împreună cu echipa sa de profesionişti, îi aşteaptă pe toţi pentru a se încărca pe deplin cu frumos, creativ, valori, cultură şi multe zâmbete de fericire. 

Aşadar, sunteţi invitaţi mâine, 13 aprilie, la concertul “Tudo’s ART Concert”, care se va desfăşura în satul Vatici, raionul Orhei. Evenimentul cultural se va desfăşura cu începere de la ora 17.00, intrarea este LIBERĂ.

AUTOR: Alexandra Şaiman

Top