Actriţa DANA CIOBANU, cel mai bun rol feminin. Premiul a fost oferit la gala UNITEM şi este dedicat Martirilor Unirii din 1918

1-15.jpg

foto: captură video

Actriţa Dana Ciobanu a devenit câştigătoare la categoria “Cel mai bun rol feminin”, în cadrul Galei Premiilor UNITEM. Premiul a fost oferit pentru rolul Mihaelei din spectacolul “Invitaţie la Vals”, Teatrul “Geneza ART”.

DANA CIOBANU, actriţă

Aş vrea să mulţumesc juriului de selecţie şi juriului care a decis până la urmă cine a decis nominalizări merită acest premiu. De asemenea, mă închin în faţa familiei mele. E mare greutate să ai în casă un artist. Aş vrea să mulţumesc partenerului meu de scenă, Iurie Gologan, fără de care nu aş fi creat un rol aşa cum este Mihaela, pentru că e vorba de dragoste. Şi atunci când e vorba de dragoste, lucrurile se complică. Eu fiind îndrăgostită în viaţă, m-am îndrăgostit scenic de Iurie. Şi la fiecare spectacol îi spun: “Iurie să mă iubeşti. Şi el o face.” Şi că mâine marcăm Unirea Basarabiei cu România, dedic tuturor celor care au semnat actul unirii în 1918, dar şi celor care o vor face în 2018 acest premiu. Să trăiţi şi să ne întâlnim într-o Românie Mare Unită.

AUTOR: Alexandra Şaiman

Top