Maria Melnic, despre cazurile persoanelor care trec prin momente de a-şi pune capăt zilelor

images-1.jpg

Situaţia cu care se confruntă persoanele care a o stare ce şi-ar pune capăt zilelor nu este una întâmplătoare. Ele ajung la o limită şi cazurile în care nimeresc îi depăşesc emoţional. Tocmai de aceea, în asemena situaţii este necesară implicarea unei persoane care nu are tangeţe emoţionale cu omul care ar suferi din anumite probleme. Declaraţia aparţine Mariei Melnic, inspector principal, psihologul Inspectoratului General al Poliției, şi a fost făcută în cadrul emisiunii “Între DA şi NU” de la postul de radio “ECO FM”.

Maria Melnic, inspector principal, psihologul Inspectoratului General al Poliției 

Pagina de socializare ne spune ce se întâmplă în viaţa unei persoane. Cineva poate manipula cu asta, de aceea noi analizăm şi persoana. Noi putem controla doar 50 % din ceea ce reprezintă persoana. Şi aici psihologii intervin cu toate instrumentele de care dispun, pentru a identifica şi a acţiona strategic.

Participarea Mariei Melnic la “ECO FM” face parte din cadrul campaniei “Poliţiştii printre Oameni” lansată de postul de radio în parteneriat cu Inspectoral General de Poliţie.

Alte detalii aflaţi din emisiunea “Între DA şi NU” de la postul de radio “ECO FM”:

AUTOR: Liviu Damian

Top