Campania “Mărțișorul prin LUME”. Simbolul “alb-roșu” a ajuns la Barcelona, Spania

asa.jpg

Campania “Mărţişorul prin LUME” lansată de moldova9.com continuă. Cetăţenii Republicii Moldova din diaspora s-au mobilizat şi fotografiază simbolul primăverii în cele mai frumoase şi inedite locuri ale lumii.

Pe adresa redacţiei vin și mai multe mărţişoare. Pe parcursul a două săptămâni vom publica fotografii cu mărţişorul care este, astfel, promovat în lume, mai cu seamă că din 2017 simbolul alb-roşu a fost inclus în lista mondială UNESCO.

Vă prezentăm Mărţişorul care a ajuns la Barcelona, Spania. Și este vorba despre mărțișorul care a ajuns la Barcelona, Spania.

foto: Proiectului Destino Moldova

foto: @destinomoldovaconelena

foto: @destinomoldovaconelena

foto: @destinomoldovaconelena

foto: Fuente de Canaletas, locul de întrunire și de sărbătorire a cupelor de către fanii FC Barcelona

foto: edificiul de Correos y Telégrafos (Posta Centrala)… Anul 1927 ..arhitector Josep Goday Casals

foto: @destinomoldovaconelena

Mai multe fotografii cu mărțișorul prin Barcelona găsiți pe pagina de instagram @destinomoldovaconelena. Aşteptăm şi-n continuare fotografiile cu mărţişor, pe adresa redacţiei moldova9.com@gmail.com sau pe pagina noastră de facebook.com ori în grupul, tot de pe facebook, “Mărţişorul prin LUME”, şi ele vor fi publicate, iar ulterior se vor regăsi într-o expoziţie fotografică inedită. Nu ezitaţi să fiţi parte a campaniei “Mărţişorul prin LUME”.

AUTOR: Liviu Damian

 

Top