VIDEO: Interpreta AURA, despre preferințele ei în materie de fashion

interpreta-aura-implicata-intr-un-accident-rutier-vezi-cum-arata-maina-acum-foto-in-articol-770x428.jpg

foto: zumi.md

Interpreta și femeia de afaceri AURA ține cont de tendințele sezonului fashion, dar se îmbracă așa cum simte. La “Mall of Fame” am vorbit cu artista care ne-a dezvăluit câteva secrete din garderoba sa. 

AURA, interpretă

Eu cred că trebuie să ținem cont de tendințe dar trebuie să ne îmbrăcăm așa cum simțit noi bine, și ce ni se potrivește.

Despre culoarea anului 2018, Aura nu e îndrăgostită, dar nu ar ezita la mici detalii în culoarea liliacului.

AURA, interpretă

Movul este o culoare rece, mie nu mi se portrivește. Pe mine mă reprezintă mai mult culorile calde. Aș folosi culoarea asta, dar doar pentru mici detalii.

Atunci când este vorba despre piesa vestimentară preferată, artista ne-a declarat că îi plac foarte mult sacourile, dar nu le poartă, pentru că, spune ea, nu o reprezintă.

AURA, interpretă

Îmi plac foate mult costumele și sacourile, dar eu niciodată nu le port. Mi se pare că nu mă reprezintă, dar când văd pe altcineva îmi place.

Fetele ei sunt la fel de stilate, și, spune ea, au gusturi bune în materie de fashion. Mai mult de atât, Lori și Betty nu încetează să își înnoiască garderoba cu câte ceva nou în fiecare sezon. În acest weekend fetele au defilat la evenimentul “Mall of Fame”, iar mama lor a avut mari emoții.

Întregul interviu îl puteți viziona mai jos.

AUTOR: Diana Botnaru

Top