Postul de radio “ECO FM” împreună cu Poliția Națională au lansat campania “Polițiștii printre Oameni”

298523_articol.jpg

foto: 9am.ro

Radio “Eco FM” împreună cu oamenii legii din Republica Moldova au lansat campania “Polițiștii printre Oameni” – o acțiune ce are menirea de a aduce polițistul mai aproape de cetățeni.

GHEORGHE CAVCALIUC, șef-adjunct al Poliției Naționale

În acest proiect “Polițiștii pentru Oameni” ne propunem ca să avem în studioul postului de radio “Eco FM” în fiecare zi de luni, de la ora 09.00 până la ora 10.00 câte un reprezentant al Poliției Naționale din diverse domenii de activitate, care vo povesti și vor explica cu lux de amănunte cu ce se ocupă un serviu sau altul, care este menirea lor în cadrul Poliției Naționale, care sunt pașii concreți pe care îi face un serviciu sau altul pentru a ridica nivelul de securitate în sate, orașe și pe întreg teritoriul țării.

Cavcaliuc a mai menționat în cadrul emisiunii “Între DA și NU” de la postul de radio “Eco FM” că vor veni experți care vor explica în detalii spre exemplu, cum și cine ar trebui să fie deținător de armă. De asemena, vor fi prezenți psihologi. Mai mult, în cadrul acestui proiect va veni și consilierul de rang înalt al Suediei, care va prezenta programul “Poliția Comunitară”.

Alte amănunte despre proiectul “Polițiștii printre Oameni”, dar și alte activități ale Poliției Naționale, în emisiunea “Între DA și NU” de la postul de radio “Eco FM”:

AUTOR: Liviu Damian

Top