INVITAŢIE LA TEATRU: Actorii “SKEPSIS” invită iubitorii de frumos la spectacolul “STRĂINUL”

5047789.jpg

Proiectul “Stagiunea cu Skepsis 2018” continuă cu unul dintre cele mai incitante spectacole din repertoriul grupului!

Pe data de 20 februarie, începând cu ora 19.00, Grupul Skepsis invită la Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia la spectacolul Străinul , după John Boynton Priestley – prozator şi dramaturg englez, care la jumătatea secolului trecut dezvolta un teatru în care banalul vieţii cotidiene era provocat pentru a sublinia valoarea individului şi a conştiinţei.

Un bar obişnuit din nord-estul Londrei, cu un proprietar obişnuit şi câţiva clienţi, fiecare cu problemele sale, căutând un moment de relaxare sau puţină companie. Un sfârşit de zi obişnuit, o ploaie anostă care nu anunţă nimic. Totuşi, într-un bar nu poţi ştii niciodată cine poate intra… La un pahar de vin, printre fumuri de ţigară şi conversaţii rutinale, uneori se întâmplă ceva neaşteptat şi atunci aparenţele sunt imposibil de păstrat iar oamenii îşi dezvăluie caracterul, arătându-şi slăbiciunile sau găsindu-şi curajul.

Biletele (5 lei – preţ redus pentru elevi, studenţi şi pensionari; 10 lei preţ întreg pentru adulţi) se pot cumpăra în fiecare zi la secretariatul Casei de Cultură a Studenţilor începând cu ziua de joi, 15 februarie, în intervalul orelor 09.00 – 15.00. Încasările sunt direcţionate spre susţinerea proiectului şi spre îmbunătăţirea şi reeditarea lui în viitor.

Spectacolul este prezentat în cadrul proiectului Stagiunea cu Skepsis 2018un proiect care urmăreşte implicarea tineretului în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi participarea civică la viaţa socioculturală. Prin acest proiect Grupul Skepsis pregăteşte şi oferă în mod riguros şi sistematic publicului albaiulian spectacole de teatru şi divertisment pe întreg parcursul anului.

REDACTOR: Alexandra Şaiman

 

Top