Doina MIRON, tânăra cu tumoră a lobului frontal, a reușit să adune cele zece mii de euro necesare pentru tratament

16103-din-inima-pentru-doina-miron-1.jpg

Doina Miron, tânăra din Strășeni, diagnosticată cu tumoră a lobului frontal, în doar două zile a reușit să adune suma necesară, în valoare de zece mii de euro, pentru tratamentul care-l va avea în Turcia.

Cea mai mare parte a banilor – 7200 de euro –  a fost donată de familia lui Iulian Moraru. Dar din dar se face rai. Banii destinati pentru tratamentul lui Iulian au fost redirectionați către Doina, scrie pe portalul caritate.md.familia răposatului Iulian Moraru.

După ce medicii au diagnosticat-o pe Doina Miron cu tumoră a lobului frontal, tânăra nu a încetat să creadă în bine și astfel a decis să meargă înainte, să se trateze pentru a avea un viitor sănătos. Doar că, pentru lecuire, Doina are nevoie de 10 mii de euro. Această sumă este mult prea mare pentru bugetul familiei sale.

Doina urmează să facă o radioterapie și chimioterapie în orașul Neolife, Turcia. Tumora glială parasagitala a lobului frontal provoacă tulburări psihice, poate apărea epilepsia, apar dificultăți de vorbire și de scris.

AUTOR: Liviu Damian

Top