Jocurile Olimpice se văd, EXCLUSIV, la TVR MOLDOVA. În fiecare seară, de la 21.00, jurnalistul român, Dragoș Bocanaciu ne invită la “Arena Olimpică”

big-arena-olimpica-o-noua-emisiune-la-tvr-moldova-prezentata-de-dragos-bocanaciu-1518101193.jpg

foto: tvrmoldova.md

Au rămas ore numărate până la începerea Jocurilor Olimpice de Iarnă, din Coreea de Sud. Olimpiada va fi transmisă, în exclusivitate, la TVR MOLDOVA În plus, în fiecare seară, de la ora 21, va fi făcută o sinteză  a evenimentelor sportive în emisiunea “Arena Olimpică”, care se va difuza, începând cu ora 21.00. Edițiile vor fi moderate de comentatorul sportiv de la București, Dragoş Bocanaciu.

“Arena Olimpică” va aduce în casele telespectatorilor din Republica Moldova invitaţi din lumea sportului, dar şi o analiza a performanţelor din schi, hochei, patinaj şi celelalte sporturi de iarna de la Olimpiadă, susțin reprezentanții TVR MOLDOVA.

Societatea Română de Televiziune este official broadcaster pentru teritoriul Republicii Moldova al Jocurilor Olimpice de la PyeongChang, cel mai important eveniment sportiv al lumii din această iarnă. Pentru prima dată, TVR aduce această competiţie internaţională în casele românilor basarabeni, prin intermediul TVR MOLDOVA, postul Televiziunii Române dedicat cetăţenilor din Republica Moldova.
REDACTOR: Alexandra Șaiman
Top