Prinţul Harry a ales vinul pentru nuntă. Despre ce băutură este vorba și cât costă o sticlă de vin de masa mirilor ?

harry-Megan-Markle.jpg

Mai sunt cini luni până la nunta Prinţului Harry şi a fostei vedete de la Hollywood, Meghan Markle şi tot mai multe detalii legate de eveniment încep să iasă la iveală.

Ca la orice nuntă, vinul ocupă un loc important. Potrivit presei britanice, cei doi s-au hotărât asupra unui vin care costă numai 13 lire sterline o stilcă. Este vorba de un vin spumant Bacchus alb. De asemenea, în meniu vor avea şi o variantă mai scumpă, de 24 de lire sterline, Chapel Down Brut. Este acelaşi vin pe care fratele său, William, şi Ducesa Kate l-au avut la nuntă. Ei l-au comandat de la crama Kent’s Chapel Down.

Presa se aşteaptă ca nunta lui Harry să fie mai puţin extravagantă decât cea a lui William, dar multe dintre alegeri sunt similare. Vinul va fi comandat de la aceeaşi cramă ca în urmă cu 7 ani, scrie gustarte.ro.

Atât crama, cât şi Palatul Kensington preferă să păstreze discreţia cu privire la această alegere. Cei de la Chapel Down nu au vorbit despre implicare în nunta lui William până în momentul în care vinul a fost pe masă.

REDACTOR: Alexandra Șaiman

Top